Scudo Sports

Tekerim Patladı şu anda

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Yol yardımım babamı bekliyorum tabi tedbirli olup iç lastik pompa taşımazsan müstehak bana

Scudo
Yama setide alabılırsın zaten o kadar yer kaplayan seyler degıl şortun cebıne koyabılırsın ya da sele altı cantasına . Veya patlak onleyıcı sıvı kullan kafan rahat olsun .

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
@Emre Sertkaya

Kocaman inşaat teli girse bile önlüyor mu sıvılar :)

yedek lastik tabi daha çabuk olur ama.... yama seti ve ufak bir pompa şart..

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
plastik levye de lazım değil mi

bir de dış lastiğim 700*35 28 '' 1.40 ben iç lastik alırken hangi ebada bakacağım

@mustafa şan

eger lastıgı yırtmazsa teli cıkarırsın havayı basıp devam edersın gerçekten guzel bu sıvılar yazın en kısa zamanda almayı dusunuyorum bende kullanmıyorum suan .

, sorun yok şu an. Benim lastik siboptan patlamıştı, içinde cst marka 700*35/43c vardır muhtemelen.

plastik levye tabi ki lazım ben ilk aklıma geleni yazdım :) iç lastik konusunda bildiğim kadarıyla tekerlek ile aynı ölçüde iç lastik bulursun....

yama seti gereksiz bence yedek iç lastik kesin çözüm. haftasonu lastiğim siboptan patladı ve yama kullanma şansım hiç yoktu.

3levye+yama seti 10 liraya aldım. Sen de al rahat et. Bir tane de yedek iç lastik bulundur. Sele arkası çanta çok kullanışlı içine bir tek ben girmedim vallaha.

Geri