Scudo Sports

Tchibo'da gece sürüş için aydınlatma seti 12,00 TL

Tepki
41
Bisiklet
Sedona
Gece sürüş için ışık,reflektör ve fosforlu bantların önemi hepimizin malumu. Tchibo'nun bu hafta konusu spor. Bahsettiğim setten 2 adet bant ve 1 adet kola takılabilen kırmızı ışık çıkıyor. Her zaman bisiklette takılı birşeyler olmasın diyenler için ideal.

Scudo
Aldım ben de gittiğim zaman. Işık pek kaliteli değil, daha ilk gün arka kapağının pimi kırıldı, bantla tutturmak zorunda kaldım.
Onun dışında 2 adet paça bandı da var yanında ki kış aylarında hayat kurtarır kendileri :)

@samet ceylan
Teşekkürler bilgilendirme için, web sitelerinde varsa şimdi bende resimlerini bu sayfaya eklerim..

• Beğen
Tepkiler: Sabri Atalay
Merhaba,
Arkadaşlar ışığın pilleri ince kalem pilmi yoksa yuvarlak düğme pillerdenmi.

Yuvarlak pil, ancak ışığı ilk elime aldıgımda arka kapağın tırnagı benimkinin de kırıldı gittim değiştirdim. Yenisini çok dikkatli şekilde kapattım kırılmadı :) ama gidici gibi :)

Pek sağlam değil.Ama fiyatta uygun.Sırf paça bandı için bile alınabilir.Ben de aldım.Benimki sağlam ama problem çıkartabilecek bir ürün biraz.Kullanımına dikkat etmek lazım.

bende ürünü aldım. ama takarken kapağı falan sorun yaşamadım. kaskıma taktım çakarı gayet iyi. reflektör bantlarda çok işe yarar. bu fiyata göre performansları bence iyi.

bende coolmax tam parmak eldivenlerden aldım, 15 liraydı sanırım :)

Benim de arka kapağın pimi ilk kapanışta kırıldı. Kapanmayış oldu yani. Ama kullanıcı hatası değişim olmaz diye düşündüm. Bant ile yapıştırdım. Fakat kapak altında yay olduğundan bantı açıyor. En nihayetinde yazıldığı gibi iki adet şerit dahi yeterli.

@samet ceylan

Hocam yayın herhangi bir işlevi yok orada. Sadece pimi kırsın diye takmışlar :D
Çıkartırsan yayı, bantla çok güzel bir şekilde duracaktır :)

tchibo sitesini her hafta takip etmenizi öneririm. çok güzel ürünler çok iyi fiyatlara satılıyor. yarın kayak teması başlayacak. çok güzel termal içlikler, su geçirmez mont eldiven vb. bisiklet içinde çok uygun olan ürünler satışa çıkıyor.

Geri