Scudo Sports

Tavsiyeleriniz Nedir?

bboyramo

Üye
Tepki
0
herkese merhaba. ben bmx e başlamak istiyorum ama tam olarak hangi bisikleti alacağıma karar veremedim. bütçe biraz düşük oyüzden ümit yada salcano düşünüyorum. 2.el olmasını istemiyorum. boyum biraz uzun kalıo bu işe sanırım çünkü 1.83 boyundayım. kilo 73. ben evil-b yi düşündüm ağır olduğunu duydum street yapmak istiyorum aynı zamanda da break dansla uğraşıorum sizce evil-b uygun olurmu bana. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Scudo
Nedense Her yeni başlayan salcaNO Evil b diyor.Kim tavsiye ediyor bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: bünyamin
Ucuz olduğu için olabilir mi acaba?:cool: Anlamadğm şey bu bisiklet sadece ağır olduğu için mi bukadar kötü. peki street için ümit uygunmudur sizce? yeni başlıycağım için pek pahalı bişey almak istemiyorum.ztn çok vaktim olmıcak kullanmak için oyzden ucuzu tercih ediorm.

Bildiğim kadarıyla ümit le street yapılmıyor flat bmx i die biliorum bu arada salcanoyu hiç düşünme çünkü kendi eziyet bmx:) (yanlışım varsa düzeltin)

dipnot:eziyet bmx bilgisi JAckaL34 den alınmıştır :)

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
Evil-b ağır,Dayanıksız,göbekleri kötü,denge olayı hepten kötü olan bir bmx.Evil-b nin satış fiyatı kadar ümit freestyle da uygun.Ama buraya gelip yeni başlamak isteyenler hep evil-b diyor nedense :D Ümit le street de flat da yapılabilir.Freestyle bmxi.

• Beğen
kusura bakmayın ama umıtlede bişey olmaz cektıgınız işkenceye deymz

Bunyamin abi o fiyata taiwanlardan evil-b den ve belderiadan iyidir ama öyle değil mi.

• Beğen
@Ogez

cvp wereyim derken tebrik ettim :D ben yeni başladığımda kimse bana bişi önermedi ben sormadım çünki öle rastgele bi kalın göbek bmx aldım dizdim kulandım şimdi ise işde geliştim ei yapiorum belki bilirsiniz videoları izlediyseniz :p specialized fuse kulaniorum :) ve eğer yeni başlıyaçaksan normal standar bmxlerden kalın göbek bul birtane onu diz kulan sora kaliteli bişi alırsın kendini az geliştirdikten sora ben bunu öneriyorum :D sayılarımlar (ADANA TEAM By-MisTi)
:p

onlardan ıyıdır ama ne kadar kotu bmx kullanırsanız kendınıze o kadar işkence street yapıcaklar gtden vazgecmesın bence kesın boledr demıyorum benım gorusum

merhaba ben şeyhsuvar 275 ytl ye bırakırım benım evil b yi cok rahat ve cok hızlı mütiş bi bisklet ön arka teker ön pegler degişti 4 adet peg var tavsiye ederim.fiyatta da bişiler yaparım o sorun degil

msn adresim sesi1995@hotmail.com evil b nın sahibi
ve size neden evil b nın yenı ıcın ideal oldugunu acıklıyayım bence ucuz saglam ama biraz agır ama 3 sene 4 sene sonra yapamıyacagınız hareket kalmaz ondan sonrada gt mi alırsın miracco mu alırsın orası kolay ve daha rahat yaparsın yenıler ıcın en ıdeal evil b ümit e para vermeye deymez

ben ewıl b kullanıyorumm agır bır bısıklet olmasına ragmenn 20 kadro yu dewırdım ıster ınanın ıster ınanmayınn bence sen salcano ewıl b falan alma alacaksann cıhn redlıne akısu gıbı bıseyler topla
daha rahat orenırsıhn

Geri