Scudo Sports

Taşıma esnasında zarar gören assize as880 ım..

Tepki
6
Arkadaşlar merhaba.. Marmaristen istanbula taşıma esnasında bisikletimin üzerinde bulunan kullanmış olduğum assize marka as880 model km saatimin kablolarından birinde içten kopma yaşamış bulunuyorum.. Bu model bir km saati için alt bölüm(saatin oturduğu ana bölüm, kablo ve manyetiği gören/algılayan parça) ayrıca bulunabilir mi yoksa kabloyu tamir ettirmem mi gerek..

Scudo
Görünen o ki mesajım tam anlaşılmadı biraz daha farklı şekilde sorayım sorumu arkadaşlar.. Elimde bulunan(yukarıda marka model yazıyor) km saati bozuldu bunun bozulan yerini de tahminimce söyledim.. sorun km saati kendisi değil onun oturduğu yer ya da kablo olduğunu söyledim.. Bunun için yeni bir km saati mi almam gerek yoksa sadece alt bölümünü satan(yani bozuk yeri) yerler var mıdır.. yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdeden teşekkürler...

O kablonun tamiri çok basit.Sadece bir lehim olayına bakar.Herhangi bir elektronik tamircisine yada lehim havyası olan bir arkadaşınıza 3-5 dakika içerisinde tamir ettirebilirsiniz.Söylediğiniz marka zaten ucuz bir model yedek parçasının olacağını zannetmiyorum ama bisiklet dükkanlarını gezerseniz belki istediğinizi de bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrul Işık
@Ertuğrul Işık

Rica ederim kolay gelsin...İyi forumlar.

Geri