Scudo Sports

Tarabya Ortaköy pedal grubu

mesut.c

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Scott
selamlar bu güzergahta pedallayan arkadaşlar varsa(sahilde çok görüyorum) tanışıp organize olup grup halinde gezebiliriz şuan arkadaşlarla 4-5 kişiyiz sayıyı artırıp grup oluşturabiliriz katılımları bekliyorum ;)

Scudo
pm den özel mesajlar geliyor pedal arkadaşlarımızın sayısı gün geçtikte artıcak umarım üye alımlarımız devam ediyor :D sezon bitmeden tanışma tarzında turlar yapabiliriz

koskoca forum bir kaç kişimi bu güzergahta yani ?

Ben de bazen sahilde biniyorum İstinye-Ortaköy arası :)

Geçmiş olsun. Ben tırsak yapılı ve 90 kilo bir insan olduğum için yokuşağı sürekli frenle inerim (max 30 km gibi), şimdi bunu okudum ya limiti 25'e indiririm artık :D

bekleriz havalar güzelleşiyor akşamları biraz serin oluyor daha odamdan çıkarmadım scottımı :D tarabya meydanda buluşuruz bir ortaköy yaparız

bu güzergahta sık sık pedallıyorum, sizinle de görüşmek isterim..

Aynı güzergahta zaman zaman ben de pedallıyorum. Grup halinde pedallayan pek görmüyorum. Daha çok tek veya iki kişi olarak pedallayanlar görüyorum.

(link)

adresinden yeni kurduğumuz grubumuza katılabilirsiniz..

Toplanzi.com'da İstanbul Bisiklet topluluğu kuruldu, bu topluluğa da üye olabilirsiniz.

(link)

arkadaşları bekliyoruz yeni buluşma mekanımız:)

Beni de listeye ekleyebilirsiniz Ortaköy'den selam.

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN AYDINEVLERDE OTURUYORUM GENELDE HAFTA SONLARI TURLARIM CMRTESİ YADA PAZAR BENİDE EKLEYEBİLİRSİNİZ
FACEBOOK:eek:mererguvan@windowslive.com

(link)

grubumuza yeni katılımları arkadaşları bekliyoruz :)

Geri