Scudo Sports

Tamamen dişsiz lastikler hakkında

mathcup

Daimi Üye
Tepki
171
Arkadaşlar şuan maxxıs tomahawk isimli lastikleri kullanıyorum . Araziye hiç gitmiyorum ve şehir içinde sanki hızlanmama ciddi bir engel oluşturuyor gibi geliyor. Bu tamamen dişsiz lastiklerden kullanmaya başlasam bisikletin akıcılığı hızı filan ciddi şekilde değişir mi ?
Birde önümüzdeki yıl kamplı turlara çıkacağım yüküm olacak bu tomahawk lastiklerle bu turlarda sorun yaşar mıyım beni çok mu yorar acaba ?(Ayrıca bu tomahawklar patlamaya karşı çok dayanıklı :) )
Eğer dişsiz lastik alma, değmez diyorsanız almayacağım zaten iyi bir dişsiz lastik epeyce bir para beni zorlar açıkcası .

Scudo
Bahsettiğiniz Schwalbe Marathon lastikler benim bütçemi fazlasıyla aşar alabilirsem ucuzunu alabilirim o yüzden şuan ki lastiklerimle idare edeceğim gibi gözüküyor.Rubena Walrus fiyat olarak gayet iyi aradığım lastik şekli gidip yakından bakacağım 15 liraymış tanesi.

ben Rubenaları 500 km dir kullanıyorum ciddi şekilde hız farkı var,ayrıca geçmediğim diken kalmadı sadece teker üzerindeki pıtrakları elimle temizledim hiç biri lastikten içeri geçmedi şimdiye kadar bi patlak yaşamadım,fiyat/performans açısından çok iyiler.

• Beğen
Tepkiler: nime ve mathcup
Arkadaşlar bu rubenalara çok benzeyen hatta aynısnı 20 liraya buldum. Çifti 20 lira kenarlarında da fosfor var . Başka bir yerde de çifti 30 liraya buldum ama pek hoşuma gitmedi. Bu çifti 20 liraya bulduklarımı yarın alacağım.

@mathcup

Rubena Walrus lastiklerini ben de arıyorum. Bulan birileri varsa bana da haber verebilirler. Msnim genelde açıktır. İlgilenenlere teşekkürler ..

• Beğen
Tepkiler: mathcup
Bende Maxxıs Tomahawk kullanıyordum. Ama bu lastikler adama resmen işkence çektiriyor . Ondan sonra bu böyle olmayacak deyip çifti 110 tl den Michelin slick lastik aldım ve çok memlunum :D

• Beğen
Akıcılık artışının yanında, asfaltta giderken gidonda/selede/pedalda hissettiğiniz yol titremesi de azalır.

• Beğen
Geri