Scudo Sports

Tama imperialstar davul seti ve ziller

Tepki
10
Yaklaşık 4 yıl önce aldığım davulumu artık evde çalamadığım ve elektronik davul alıcağım için satıyorum,davul bu yaza kadar tamamen ev davuludur sadece 2 kez sahne için dışarı çıkartılmıştır.bu yaz ise bir kaç sahnesi olmuştur,davula çok iyi bakılmıştır.Davulu özellikle görüp almanızı tavsiye ederim,Davuluma gerçekten çocuğum gibi baktıgımdan emin olabilrsiniz en kötü şartlardayken bile kuruldugu zemin 4 kat örtü üstüneydi.Üzerinde tekbir çiziği aşınması vuruğu kırığı yoktur.imkanı olan arkadaşlar gelip çalabilirler görebilirler. Elektronik davul alıcağım için zillerimide satıyorm zillerde kesinlikle aynı durumdadır,Fotoğraflara ek olarak istediğiniz özel bir parça varsa onların fotoğraflarınıda ekliyebilirim. DAVUL PARÇALARI:

18" Bass Drum
12" Tom Tom
10" Tom Tom
14" Floor Tom
13" Snare Drum
Çift Tom tutucu
Düz zil sehpası
Bumlu zil sehpası
Snare sehpası
Hi-Hat sehpası

Eksik yazmış olucagım birşey varsa die ürün linki (link) ... 42&gid=275

**Arkadaşlar şuan internetten hangi sıfır imperialstar a bakarsanız fiyat en uygun 1.800 tl ye olmakla beraber bu setuplarda tabure dahil değildir.tabure varsada fazladan bir zil tutucu yoktur bende tabure mi sonradan aldım ama setup la birlikte onuda veriyorm
FİYAT (ziller hariç)1000TL'dir
Masterwork 17" Resonant Crash FİYAT:150 TL'dir
İstanbul Mehmet Radiant 14″ hi-hat FİYAT: 160TL
symrna mini china 10" FİYAT:40 TL
Tüm Ürünler kesinlikle sıfırdan farksızdır(tabiki deriler hariç ) sizden ricam imkanınız varsa davulu görün çalın emin olun anlatılanla bir olduğundan sizi ağırlamaktan memnuniyet duyarım
Davulumu satmak kolay değil satarkende ticari bir amaç gütmüyorum o yüzden almayı düşünen arkadaşlara şöyle bir kolaylık yapabilirim alacağım ürünü kişi karttan çektirip taksit yaptırabilir aradaki farkı nakit olarak aramızda hallediriz böylelikle alıcak kişi hem kredi kartına nerdeyse yarı fiyatına davulunu taksitle almış olur.
çok fazla internete giremeyebilirM telefondan ulaşabilirsinz 0554 793 38 68
ÜRÜN FOTOĞRAFLARI
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Geri