Scudo Sports

Talihsiz Kaza

@Soner Sarihan

Aynen söylediğiniz gibi yaptım, ailesine özellikle tavsiye ettim, mutlaka koşmaya, eğlenmeye hatta bisiklete binmeye devam etsin diye, söyledim ya çok bilinçli, kültürlü bir ailesi var.

Scudo
@ibrahim m yaradilmis

Söylediğiniz gibi, yetişkinlerin birbirleri ile cilveleşirken aniden sağa sola sıçramaları deli ediyor beni, birde kesinlikle bisikletli suçlu olur böyle bir durumda.

@Ünal Altay

çocuk sizden hızlıymış demek ki

(kendime kendimce ders veriyorum: insanı/çocuğu bol olan yerde bisiklete binme, binsen de 10 km/s'yi geçme :rolleyes: )

• Beğen
Tepkiler: Ünal Altay
Geçmiş olsun.Geçen gün bir çocuğun(çok ufak değil) ben gelirken seyredip seyredip tam geçecekken önüme atlamasının izahı olmadığı için kalabalık saatlerde cıkmayı yasakladım kendime.Kısaca kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor güvenmemek lazım başkasına

Yeşilköy sahili oldum olası aile toplulukları ve kimin gerçekten ne yapacağı belli olmuyor.. Adamın veya kadının birisi duruyor duruyor tam yanından geçecekken oynamaya başlıyor ve sonuç manevi zarar oluyor.. Sahilde yavaş gidelim hızlı gidenleride uyaralım dostlar,çok gördüm elini bırakıp artislik taslayanları aman diyeyim iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: Ünal Altay
Geri