Scudo Sports

Taksim-Kurtuluş Civarı

Tepki
22
İsim
Erdem
Bisiklet
Merida
Merhaba. Foruma az önce üye oldum. Önce buradan bir selam vereyim dedim. 25 Yaşındayım. İÜ Öğrencisiyim. Bisiklet satın alma sürecindeyim. En kısa zamanda birlikte pedallamak üzere...

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Scudo
Osmanbey metronun aşağısındayım

Ben son durakla Dolapdere arasında bir yerdeyim. Az önce Merida Big Nine 70 siparişimi verdim. Bu hafta içi bisikletin elime ulaşacağını düşünüyorum. Havalar bozmadan birlikte pedallamak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Nigga
Yarın kadıköye gelin pedallayalım. Sabah tur var.

Benim henüz bir bisikletim yok :) Sonraki turlara katılabilirim.

@anthropologist şimdiden hayırlı olsun beraber pedallamak dileğiyle.

@TuTKuN Teşekkür ederim. Darısı tüm heves edenlerin başına. Görüşmek üzere...

Naptın geldimi bisiklet

Hocam siparişi dün verdim daha :) Kargo firmaları yarın başlayacak mesaiye. Bunun montajını yetkili bayisine mi yaptırmalıyım? Ve montaj ücreti konusunda bir tahminin var mı?

Hocam nasıl olur bilmiyom hiç internetten alışveriş yapmadım bugüne kadar yanlış şey yapmıyım

İçinden ücretsiz kurulum kuponu çıkıyormuş. Sağolasın.

Aksesuar işini falan naptın aksesuar veriyolarmı yanında

Henüz hiçbir şey almadım. Çam sakızı çoban aramağanı şeyler dışında bir şey yolladıklarını sanmıyorum. Yarın ya da öbür gün bir decathlon yapayım diyordum. var mı aksesuar ya da giyim için önerin?

Bende decathlona gidicem çarşamba günü ön arka far almam gerek bide çamurluk şart şu an için. giyim konusunda ben normal giyiniyom bisiklet giyimini bilmem anlamam :)

Kışın ne giyiyorsun? Kabanla mı takılıyorsun? :)

Bisiklet alalı bir ay oldu :)

:koptum: Biz seninle başımıza iş alırız acemi acemi. Başımıza tecrübeli birini bulsak bari.

Güldürdün :)

Güldürdün :)

Kurtuluş'ta oturuyorum, Kurtuluş tarafında oturan hafta içi akşamüstü ya da hafta sonu beraber şehir içi tur yapmak isteyen var mıdır?

Geri