Scudo Sports

Takla atan aracın üstünden geçtiği bisikletli feci kazadan sağ kurtuldu.

trainspotting35

Forum Bağımlısı
Tepki
23.705
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link)

İzmir’de bir aracın bisikletiyle emniyet şeridinde ilerleyen şahsa çarpıp üzerinden taklalar attığı trafik kazası güvenlik kameralarına yansırken, kazadan şans eseri kurtulan bisiklet sürücüsü Veysel Ç. yaşadığı o korku dolu anları anlattı. Güzelbahçe ilçesi Yelki mevkisinde akıllara durgunluk veren kaza, 17 Eylül günü yaşandı. Marketten ekmek almak için bisikletine binen bir sitenin görevlisi Veysel Ç. (35) karayolundaki emniyet şeridinde ilerlerken hızla gelen bir arabanın fren seslerini fark etti. Arabanın üzerine geldiğini görüp hemen bisikletin pedalına yüklenerek daha hızlı gitmeye çalışan Veysel Ç., feci kazadan kurtulamadı. Hızla Veysel Ç.'nin üzerinden geçerek taklalar atan 35 HC 2262 plakalı araç hurdaya dönerken, kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı. Yaşanan kaza anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. “Arabanın üzerimden geçtiğini gördüm” Geçirdiği kazayı ve ardından yaşadıklarını anlatan Veysel Ç., “Kendime ait bisikletler ekmek almak için gitmiştim. Geri dönüşte arkamdan hızlı bir fren sesi olduğunu duydum. Kafamı çevirip baktığımda hızla bana geldiğini gördüm. Çok hızlı şekilde bana geliyordu. Ben pedallarımı hızlı basmaya çalıştım bir an önce kendimi kurtarmak için. Fakat yeterince hızlı basamadım ve araba bana çarptı. Ben bir anda toz bulutu içinde kaldım ve arabanın üzerimden geçtiğini gördüm. Olay esnasında şoktaydım. O anda kalktım kaşımın açıldığını görmedim kaldırıma oturdum ve eşimi aradım” dedi.

Emniyet şeridi bile güvenli değil. Trafik yönünde ilerlemek, trafiğe karşı ilerlemek çözüm değil pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz.

Scudo
Sokağa şarjör boşaltıp birisine denk gelirse kaza mi oluyor ? Tüm kavram ve kelimeler anlamı dışında kullanılırken , kaza kelimesini sözlükten kaldırmak lazım.

Önün de dönüş var göremediğin yere emniyet şeridinden hangi akla hizmet o hizla gidebiliyor anlamıyorum.

Adam öldürmeye teşebbüsten yargılayacaksın bunları..
Çok kötü bir kaza..Bisikletlinin hayatta olması,tamamen şans..Türkiye'de hepimiz şans eseri yaşıyoruz zaten..!

Öldürmeyen Allah öldürmüyor durumu.
Kendisine cok gecmis olsun.

@trainspotting35
İzmirde yerleşmek istediğim mahalle. Orada bile bisikletliye huzur yok. lanet olsun.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@MamiForum
Haberi okumadıysan; takla atmaya başlayan aracı görünce hızlanmış. Valla iyi ki de hızlanmış çünkü araç sol arkadan duvara çarpıp yavaşlamış ve sonra bisikletliye çarmış. Hızlanmasa belki de bisikletliyi duvara yapıştıracakmış.

Geri