Scudo Sports

Takım Sky TT eğitim süresi (RESİMLİ)

M.Kaba

Forum Bağımlısı
Tepki
677
Brailsford ve çocuklar Valencia aero vites koşmak

While teammate Edvald Boasson Hagen took out stage three at the Tour of Oman, Sky riders put the squads time trial equipment through the paces in Valencia. Sırasında takım arkadaşı Edvald Boasson Hagen Turu Umman sahne üç çıkarıp, Sky bisikletçi Valencia adım aracılığıyla kadrolar zaman yarışı donanımları koydu.

Under the watchful eye of team manager Dave Brailsford, director of operations Carsten Jeppesen and directeurs sportif Marcus Ljungqvist and Scott Sunderland, the likes of Thomas Löfkvist, Michael Barry, Sylvain Calzati and Morris Possoni ran the team's Pinarello time trial bikes ( pictured, right ). Takım yöneticisi Dave Brailsford, operasyon müdürü Carsten Jeppesen ve directeurs Sportif Marcus Ljungqvist ve Scott Sunderland, Thomas Löfkvist Michael Barry, Sylvain Calzati ve Morris Possoni ve seviyor ve tetikte göz altında takımın PINARELLO zaman yarışı bisiklet koştu .

The team has yet to use the equipment in competition, as the Tour of Qatar opening time trial didn't feature aero bikes, although the squad will get its first opportunity to use this gear at the Vuelta a Andalucia, beginning on February 21. Ancak takımı ilk fırsatta İspanya Bisiklet Andalucia bu dişli kullanmak için alacak takım henüz rekabet gibi Tur Katar açılış saati davanın özelliği yoktu aero bisiklet donanımları kullanmak, 21 Şubat başında bulunmaktadır.

Team Sky also hit the road for regular training rides around the area as it prepared for Andalucia and the Tour du Haut Var. Olarak Andalucia ve Tour du Haut Var hazır Takım Sky de alan çevresinde düzenli eğitim sürmek için yola çıktı.

Team Sky for Tour du Haut Var: Michael Barry, Sylvain Calzati, Dario Cioni, Chris Froome, Peter Kennaugh, Nicolas Portal, Morris Possoni and Ben Swift Takım Sky Tour du Haut Var için: Michael Barry, Sylvain Calzati, Dario Cioni Chris Froome Peter Kennaugh Nicolas Portal, Morris Possoni ve Ben Swift
Team Sky for Vuelta a Andalucia: Kjell Carlstrom, Steve Cummings, Simon Gerrans, Greg Henderson, Thomas Lofkvist, Serge Pauwels and Bradley Wiggins Takım Sky İspanya için Andalucia: Kjell Carlström Steve Cummings, Simon Gerrans Greg Henderson, Thomas Lofkvist Serge Pauwels ve Bradley Wiggins

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Antremanlar bir sporcu için ana temel nokta.Bura da en çok dikkatimi çeken antranör ve sporcu ilişkisi.Yani sporcu nerede antranör orada.Motivasyon yani.Bizim ülkemizdeki sporculara bırakın bu tür sahiplenmeyi ve ikili ilişkileri maddi destek dahi yok.Zaten sporcular günümüz şartlarında ister istemez maddiyatla motive oluyor.Yani bunların sporcular tarafından da dikakte alınması ve kendilerine gerekli ilgi ve alakanın direk olarak istenmesini tavsiye ederim.Çadır olayı ve araba olayı da ayrı bir olay.Dağda kalsak orada antreman da bayılsa orada kalır sanırım.Konuyu da dağıtmak istemem ama İnsanız üzülüyoruz.Konu için tşk ler.Kusuruma bakmayın.İyi Forumlar.

(link)

(link)

Bu resimler sizin içi ne ifade ediyor bilmem ama benim için çok anlamlı..

@M.Kaba

Ben bu mesajdan ne anladım şimdi?
Bu ne biçim bir Türkçe.
Hadi desemki resimleri eklemişsin tamam eline sağlık , altına doru düzgün üç kelimeyle birşeyler yazamıyacak kadar Türkçe'den acizmisin.

Birde yazının tamamını İngilizcede vermek neyin nesi, çeviremiyeceksen hiç koyma.:mad:

@M.Kaba

Brailsford ve çocuklar Valencia aero koşmak vites

Sırasında takım arkadaşı Edvald Boasson Hagen Turu Umman sahne üç çıkarıp, Sky bisikletçi Valencia adım aracılığıyla kadrolar zaman yarışı donanımları koydu. Sırasında takım arkadaşı Edvald Boasson Hagen Turu Umman sahne üç çıkarıp, Sky bisikletçi Valencia adım araciligiyla kadrolar zaman Yarışı Donanımları koydu.

Takım yöneticisi Dave Brailsford, operasyon müdürü Carsten Jeppesen ve directeurs Sportif Marcus Ljungqvist ve Scott Sunderland, Thomas Löfkvist Michael Barry, Sylvain Calzati ve Morris Possoni ve seviyor ve tetikte göz altında (sağda) resimde takımın PINARELLO zaman yarışı bisiklet koştu . Takım Yöneticisi Dave Brailsford, operasyon müdürü Carsten Jeppesen ve directeurs Sportif Marcus Ljungqvist ve Scott Sunderland, Thomas Löfkvist Michael Barry, Sylvain Calzati ve Morris Possoni ve seviyor ve tetikte göz altında takımın PINARELLO zaman Yarışı bisiklet koştu.

Ancak takımı ilk fırsatta İspanya Bisiklet Andalucia bu dişli kullanmak için alacak takım henüz rekabet gibi Tur Katar açılış saati davanın özelliği yoktu aero bisiklet donanımları kullanmak, 21 Şubat başında bulunmaktadır. Ancak takımı ilk fırsatta İspanya Bisiklet Andalucia bu dişli kullanmak için alacak takım henüz rekabet gibi Tur Katar açılış saati davanın özelliği yoktu aero Donanımları bisiklet kullanmak, 21 Şubat başında bulunmaktadır.

Olarak Andalucia ve Tour du Haut Var hazır Takım Sky de alan çevresinde düzenli eğitim sürmek için yola çıktı. Olarak Andalucia ve Tour du Haut Var hazır Takım Sky de alan çevresinde düzenli eğitim sürmek için yola çıktı.

Takım Sky Tour du Haut Var için: Michael Barry, Sylvain Calzati, Dario Cioni Chris Froome Peter Kennaugh Nicolas Portal, Morris Possoni ve Ben Swift Takım Sky Tour du Haut Var için: Michael Barry, Sylvain Calzati, Dario Cioni Chris Froome Peter Kennaugh Nicolas Portal, Morris Possoni ve Ben Swift
Takım Sky İspanya için Andalucia: Kjell Carlström Steve Cummings, Simon Gerrans Greg Henderson, Thomas Lofkvist Serge Pauwels ve Bradley Wiggins Takım Sky İspanya için Andalucia: Kjell Carlström Steve Cummings, Simon Gerrans Greg Henderson, Thomas Lofkvist Serge Pauwels ve Bradley Wiggins

Geri