Scudo Sports

Surly (crosscheck) kadro hakkında

Cyanide

Daimi Üye
Tepki
395
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selamlar,

Forum içerisinde bu kadro (Surly crosscheck) ile alakalı pek detaylı bilgiler edinemedim.
Daha önce bu kadroyu satın almış, bisiklet toplamış ve bu süreçte ne tür bir yol izlediği konusunda fikir sahibi olan forumdaşlarımız yardımcı olabilir mi?

Aradığım kadro boyu ve modeli Surly crosscheck 56. Türkiye'de satışını yapan kadroyu gidip görerek alabileceğim bir yer var mı? Elimde kadro mevcut yada uygun fiyata verebilirim/getirebilirim diyen olursa anlaşırsak almaya da hazırım, bu noktada işin ehl-i olan sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.

Esen kalın.

@Serkan Mıstınoğlu teşekkürler. :rolleyes:

Scudo
@Celâl Y. Selamlar arkadasim ;
Surly urunleri hitap ettigi kesim ve yuksek fiyatlari nedeniyle cok fazla talep goren bir marka degil ( kalitesini , dayanikliligini ve şohretini kast etmiyorum )
Forumda kullananlar illa vardir .
Fakat ben hic gormedim nedense

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
@Celâl Y. Gidip görerek değilde gidip sipariş vererek getirebilirsiniz istanbul eminönü sirkecide pedal bisiklet var googleye yaz siteside var surly her türlü bisiklet ve kadrosunu getiriyor ben surly lht kadromu oradan almıştım.

• Beğen
@mariokaldato Aleykum selam üstadım, umarım yakın zamanda kullananlardan biri olurum, ciddi anlamda kadro çok hoşuma gidiyor.

@Ned Stark Ankara dayım gerekirse gidip aladabilirim sipariş işleminden sonra, adresi mutlaka değerlendireceğim teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Vergi kargo felan hesapladım 2800 küsüra geliyor birde dediğim yer ile görüş sor bu kadroyu bana kaça getirirsiniz kargoda dahil diye her şeyiyle fiyat alın burdakinden uygun söylerse ondan alırsınız

• Beğen
Toplanmis halleri 1000 euro civari. Acaba hazir mi alsan ?

@Celâl Y. Uzun turlar yapmak için mi bu kadroyu alıyorsunuz ona göre size başka kadro önerebilirim yani yine CroMoly çelik

@Ned Stark Henüz uzun turlar için erken o kadar hazır değilim üstadım, paraya kıyıp fuji touring düşündüm olmadı daha sonra cannondale kadro satın aldım bazı yerlerinde değişiklikler yaparak kullanabilirmiyim diye ancak içime sinmedi. Fuji ile surly arasında kaldım, surly modelleri arasında ihtiyacım olan özelliklerde crosscheck modelinde var gibi düşünüyorum henüz deneme şansımda olmadı yazılan çizilenler bu yönde.

@mariokaldato Ankara da 2 sokak altımda lht kadro hazır halde satışa sunan bir vatandaş var 7 bin lira civarı istiyor kulakları çınlasın istediğim model olsa gidip görücem :)

@Celâl Y. Seçtiğin model cyclocross bir bisiklet hem asfalt hem arazide gidebiliyor yarışlarıda var surly crosscheck aynı zamanda turda yapılır çok iyi kadro. İstersen sana (link) bu kadroyu önerebilirim ikiside cyclocross CroMoly kadro sadece surly daha çok duyulmuş intec de iyi bence avrupada üretiliyormuş el yapımı avrupa malı yani intec daha uygun aynı özellikleri sunuyor sadece surly dünyada daha bilindik marka bir bak linke tıkla incele derim.

• Beğen
Açıkcası surly kadrolar nedense bana artık demode geliyor. İnce uzun alın borusu, ve furş yatağı, eğimli ön maşa çok da hoşlanacağım şeyler değil. Bu surly kadroları kim üretiyorsa bir anglo saxon etkisi seziyorum. Onlarda geleneksel çizgilerin dışına-şayet sağlam, iş görür vede piyasada tutmuşsa-pek çıkmıyorlar ve markayı riske etmiyorlar. Onun yerine daha modern çizgiler barındıran Vsf tur bisikletleri bana daha cazip geliyor.

• Beğen
@Celâl Y. eğer hala bir kullanıcı yorumu bulmadıysanız İnterrail'ın bisiklet grubunda birisi surly toplamıştı. Onunla iletişime geçip öğrenebilirsiniz.Gruptan bakıp buldum
(link) . Yine İnterrail BicycleRail grubuna yazarsanız farklı kullananlarda vardı. Bende bir ara Denizli'de surly görme fırsatına eriştim. Sahibi ile konuştuk kendisi elektrik-elektronik mühendisiymiş kadroya shimano sistem batarya ve hub motor takmış. Test sürüşü yapma şansımız oldu değişik bir bisiklet olmuş, bana hitap etmese de zevk meselesi. Şuraya da elektrikli surly resmini koyayım tam olsun.

Dosyalar

• el yapımı elektrikli.jpg
    el yapımı elektrikli.jpg
    136,5 KB · Okunma: 26
Geri