Scudo Sports

Suntour XCM V3 MLO Kilitlemeli Maşa

aytaç07

Üye
Tepki
0
merhabalar aranızda yeniyim salcano marka bisikletimde bulunan maşa hakkında birkaç sorum olucak markası
Suntour XCM V3 MLO Kilitlemeli Maşa
1-)sağ tarafında bulunan + ve - olayını anlayamadım

2-) + ya çevirdiğimde yada - ye çevirdiğimde bu çevirdiğim parça resmen tur atıyor sanki çalışmıyor gibi mesela +ya doğru çeviriyorum belli bir noktadan sonra iki kere çıt sesi geliyor daha sonra devam ediyor tur atmaya.acaba bu bozukmu?aldığım yeremi götürsem yoksa normalmidir?+ yada - ye çevirdiğim sürece sürekli dönüyor acaba ben biraz fazlamı sert davrandım:rolleyes:

Scudo
Sertlik ayarı o maşanızın.+ ya doğru çevirince maşanız sertleşir.- ye doğru çevirince ise yumuşar.Ama sürekli dönmesi,bozuk gibi gözüküyor.

Bende de aynı maşa var, sürekli dönüyor çıt çıt. Ama maşa sağlam. Ayarlanabilir rebound olayı yok maşada, o sabit. Ama sertliği de + ve - ile pek değişiyormuş gibi gelmedi bana işin doğrusu...

Benin maşada normall çalışıyor fakat o tarzda sürekli dönmesine anlam veremedim.servisine götürüp soracağım sanırım.

bende de döndükçe çıt sesi geliyo ama saydım 10 kez çıtladıktan sonra biyerde duruyo heralde yapısı öyle bide neredeyse sertliği hiç değişmiyo

Geri