Scudo Sports

Sultandağ/Buzlu Zirvesi/2435m

Scudo
@adem er Zirve adına yakışır bir şekilde davrandı. Boşuna Buzlu dememişler. Bizi resmen buydurdu.

Konyayi da sizle turlamayi da özledim hocam.Masallah durmak bilmiyorsunuz:)

@H.T Hasan, merhaba. Seninle burada karşılaşmak ne güzel. Bildiğin gibi turlarımıza devam ediyoruz. Son zamanlarda farklı bir tarz deniyoruz. Bisiklet ve zirve yürüyüşleri. Görüşmek dileğiyle kal sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Tebrik ederim, çok keyifli görünüyor. 2 yıl önce yaz aylarında 2 arkadaş bisikletleri bıraktığınız noktaya kadar bir tur yapmıştık. Benim gücümün ve moralimin tükenmesi nedeniyle zirveye devam etmemiştik. Yazın dahi oradaki rüzgarın şiddeti ve soğuğu hala unutamam. Bir de mağara olması lazım zirve yakınlarında. İnişinizi de izlemek isterdim, ben çok keyif almıştım.

Tebrikler :harika: zor bir tırmanışa benziyor.kaç km ? Kaç saat sürdü ?

@OsmaniyeRehber Bisikletle 2,5 saat yaklaşık 12 km tırmandık. Sonrasında yarım saatlik dinlenme, beslenme ve hazırlıktan sonra 1 saat 1,5km'lik zirve yürüyüşü, zirve inişi de 1 saat sürdü. Bisikletle inişimiz de bir saat sürdü. Sabah 8:30 da başladık 15:00 gibi bitirdik. Bolkarların Aydos zirvesi tırmanışının yanında hafif bir etkinlikti.

Abicim tebrik ederim sizleri. Oldukça keyifli bir güzergaha benziyor. Umarım Allah nasip eder.

• Beğen
Tepkiler: Sadi BENDEŞ
@Sadi BENDEŞ
Neden olmasın, 04 Nisan 2016 yaşhaddinden emekli oluyorum . :)

@Cüneyt HOCAOĞLU Ben de seneye evi Ankara'ya taşıyorum. Emekliliğinizi de Ankara'da geçirirseniz önümüzdeki yıl birlikte pedallayabiliriz.

Geri