Scudo Sports

Suç Kimde?

Mustafa Ali MERİÇ

Aktif Üye
Tepki
98
Bisiklet
Carraro
gecenlerde yolun sağından giderken bir abiye çarptım ama ben çok dikkatli bir şekilde ve yavaş gidiyordum elinde iki telefon vardı ve yol tek şeritti ben yolunn ters istikametinden gidiyordum abi benim geldiğim yolun tersine yani sadece sağına baktı ve birden yola çıktı o ara ben yaklaşmıştım ve bacağına çarptım (bana göre suçlu olmadığım halde özür diledim) özür dilerken birde onun yanındaki bir kişi birden çıktı ve onada çarptım insanlar böyle bisiklet mi binilir diyordu:( utancımdan önüme bile bakamadım çok üzülmüştüm ve aşırı moral bozuldu. şimdi size sorarım böyle bir durumda suç kimde olur?

Scudo
Trafik polisine sormak lazım ama sekizde altı falan suç abide bence. Jandarma bölgesiyse tabii 156'yı arıycaksın.

@tayfur

bence 100 de 100 onda çünk ben kurallara göre yolun sağından gidiyordumve yavaştım;)

Tek şeritli yolda yolun ters istikametinden gittiğinden dolayı (sağdan gitsen bile) suçlu sensin, normalde o yolun tersinden hiç bir akış olmamalı, biz bisikletler mecbur kalınca gidiyoruz ama dikkatli olmalıyız, herhangi bir kazada suç tersten gidene aittir... Böyle yerlerde de yayalar yolun düz istikametinden gelen araçlara bakarak diğer yöne bakmadan atlayabilirler yola...

Hakan abiye katılıyorum. Burada hata sende, çünkü ters yönden giden sensin. Yaya, yolun geliş istikametinden gelecek araçlara dikkat etmekte, soldan geleceklere değil. Nasıl olsa ters şerit, araç gelmez diye düşünmekte. Bakması gerekirdi yine de ama bakmamış. Yol tek şeritmiş, çift şerit olsaydı soluna da bakardı.

Şimdi atıyorum, ben ters şeritten gidiyorum bisikletle. Karşıdan da gelen araba bana bile bile çarptı. Trafik polisi geldi, baktı ki ben ters şeritten gidiyorum. Sürücü de " ben görmedim bisikleti " der. Hiç bir şey diyemezsin. Çünkü ters şerittesin ;)

Bu gibi durumlarda ses çıkartın, pardon deyin, afedersiniz deyin, daha dikkatli olun.

Kazasız belasız, bol pedallı günler.. :D

@Hakan Yazman

ama benim istikametim gereği tersten gitmek zorundayım ve mecbur kaldım geri dönemedim o zaman aynı istikamette gitsen gideceğim yere nasıl varayım?;)

senin gitmen gereken yola araçlar nasıl çıkıyosa sen de o yolu takip edip öyle gitmelisin veya kaldırımdan gitmelisin

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
canımcım bişe olmaz ya. kaza bu , isteyerek olmadığı belli . sen birde benim vukuatları bilsen :D mahkemeye verseler asarlar valla :p

@.::ELEKTRİK::.

Arabalar nasıl gidiyorsa o şekilde :) Elbette ben de zorda kalsam ters yoldan giderdim (yol aşırı dar değilse) ancak yayaların ve arabaların beni görmeyebileceklerini hesap eder dikkat ederdim, gerekirse bisikleti elime alıp kaldırımdan giderdim...

O zaman trafikteki arabalarda senin gibi yapsın.Bir ton araba gitmek istediği yere trafik kurallarına uyarak gidiyor.O zaman onlarda öle gerektiği için ters yöne girsinler.Bencede suç sende en azından orada bisiklete binmek yerine eline alıp gidebilirdin.

Suçlusun Elektrik !! :045:, bu arkadaşı meydana götürüp asın. Veya durun, elektriğe verelim :D :p Ehüehe !

@Hakan Yazman

BÜyüklerimin sözünü daia DİNLERİM bun dan sonra DİKKATLİ ve kurallara uygun gideceğim saygılar... :)

@fiveX

benim yine az bikeresinde kızın birine çarpmıştım:( pardon dedim sonra kaçtım meydandakiler bana dalacaktı yoksa:D :D :ci:

ya ben annesinin yanında küçük çocuğun resmen üstünden geçtim bisikletle. sonrada durdum bişe oldumu diye. yavrucak yerde yatıyordu dümdüz. ödüm koptu tabi . indim bisikletten yanına gittim hemen. içimden kesin anneside benim üstümden geçecek diyorum :p kadın çocuğu yerden kaldırıp azarlamaya başladı, niçin dikkatli olmuyorsun diye. ben şok tabi. anında topukladım

@fiveX

oh hem sen çarpmışsın hem çocuk azar yemiş:D:D:D:D Allah'ım bizede denk gelirmi böyle:D

Geri