Scudo Sports

Sualtı Kılıfı

mcyc

Daimi Üye
Tepki
144
Cep telefonu ile su altında fotoğraf çekmek için sualtı kılıfı arıyorum. Dicapac' ın bir kılıfını buldum. Fiyatı da uygun geldi.
Acaba bu tür kılıflar kullanan var mı aranızda? Basınçtan ne derece etkilenir aletler, kameranın görüntü kalitesinde sorun yaratır mı, bilmem gereken bir şeyler var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Scudo
cep telefonu için değil ama fotoğraf makinası için kullanan arkadaşım var.bu konuyu fotğraf makinesi için konuşmuştum benimde ilgimi çekiyordu.makina için iyi bir kit kullanıyordu biraz pahalı birşeydi ama çok memnundu.tam olarak ne kadar derinliğe indiğini bilmiyorum (tüplü dalıyor) ama su altında balık ve bitki fotoları çekiyordu kendisi.basınça dayanıklılığı metre olarak ve bar olarak üstünde yazıyordu.sizin alıcağınız model içinde mevcuttur bu değerler.

• Beğen
Tepkiler: mcyc
komik geliyor ama iş görür telefonunu prezervatifin içine koy ucunu düğümle...işe yarıyor biraz bulanık ama iyi...ben denedim:D

• Beğen
Tepkiler: yighitjan ve mcyc
maksim, su altı kılıfı tercih edeceğimden emin olabilirsin :D
deniz yenidoğan, teşekkür ederim yazdıkların için. ben abc diving ( şnorkel, maske, palet) yaptığım için ineceğim max. derinlik 6 metre civarı olacaktır. bir de arkadaşınızın aldığı kitin "kılıf" olduğundan emin misiniz? su altı kitleri var bir de benim dediğim gibi poşet tarzı kılıflar var. tüplü dalış yapıyorsa bir kit sahibidir diye tahmin ediyorum.

tekrar teşekkür ederim...

evet o kapları biliyorum. dslr makineler için, cep telefonu değil:D

Bu tür kılıflardan, Ümraniye de açılmış olan Media_Markt mağazasında var ( poşet gibi olanlarından ), ama kendim alarak kullanmadım. Israrla Canon S1 için kitlerin ucuzlamasını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mcyc
Geri