Scudo Sports

Suadiye'den Avcilar'a bisikleti nasıl getiririm?

Matiz

Daimi Üye
Tepki
303
Bisiklet
Mosso
Arkadaslar merhaba.Pazar gunu Suadiye star bisikletten bisiklet alacağım ancak Avcilarda oturuyorum.kurulu bisikleti nasil getirebilirim?metrobüs, vapur,otobüs hangisi daha iyidir?Yardımlarınızı bekliyorum

Scudo
:) ben olsam hali hazırda ise sürerek gelirdim. Kadıköye geçer ordan vapurla eminönü...Ordan da ver elini Avcılar... :). Tabi hava şartları ve giyim de önemli

vapurla karşıya geçersin oradan sürerek te avcılara gelirsin.

bence yeni alacağınız bisikletle o kadar uzun bir mesafe gitmeyin. Suadiye'den sahil yolundan sürerek Kadıköy yapın. Sonra da İdo ile Avcılar yaparsınız. Ama Pazartesiye ertelemeniz gerekecek bunun için.upload_2015-4-2_17-42-19.png
upload_2015-4-2_17-42-19.png

• Beğen
Tepkiler: Matiz
Metrobüse belli saatlerde bisikletle girebiliyorsun.
Bisikletli Ulaşım Platformu'nun yayınladığı çizelgeyi de ekliyorum. Kolay ulaşabileceğin bir yere kaydet ki arada bakabilirsin :)

toplu taşıma 2.jpg
toplu taşıma.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Degerli önerileriniz icin cok tesekkur ederim.yardımsever olmaniz cok guzel

• Beğen
Tepkiler: eren cerciz
Sevgili @Matiz
Ben de çok eski üyelerden değilim, daha 1 yıl olmadı bile ama bu forumda fena yardımlaşma var :) Böyle hastalık gibi, birinden öbürüne bulaşıyor.
Bu nedenle sayfanın de en tepesinde yazdığı gibi "alışkanlık yapıyor" :)

• Beğen
Tepkiler: Matiz
Kadıköye gidebilirsen metrobüsede binebilirsin.Stadın arkasına denk geliyor zaten.

@mir
Kadikoyu biliyorum ama kadıköy suadiye arasini bilmiyorum acikcasi :)

Avcılardan Kadıköye(söğütlüçeşme durağı sondurak zaten) metrobüsle gelmek kolay oluyorsa ,sabah erken gelir yolu öğrenirsin.Metrobüse hafta sonuda bisiklete izin veriyorlarmı onu bilmiyorum tabi.
(link)

Geri