Arkadaslar merhaba.Pazar gunu Suadiye star bisikletten bisiklet alacağım ancak Avcilarda oturuyorum.kurulu bisikleti nasil getirebilirim?metrobüs, vapur,otobüs hangisi daha iyidir?Yardımlarınızı bekliyorum
ben olsam hali hazırda ise sürerek gelirdim. Kadıköye geçer ordan vapurla eminönü...Ordan da ver elini Avcılar... . Tabi hava şartları ve giyim de önemli
bence yeni alacağınız bisikletle o kadar uzun bir mesafe gitmeyin. Suadiye'den sahil yolundan sürerek Kadıköy yapın. Sonra da İdo ile Avcılar yaparsınız. Ama Pazartesiye ertelemeniz gerekecek bunun için.
Metrobüse belli saatlerde bisikletle girebiliyorsun.
Bisikletli Ulaşım Platformu'nun yayınladığı çizelgeyi de ekliyorum. Kolay ulaşabileceğin bir yere kaydet ki arada bakabilirsin
Sevgili @Matiz
Ben de çok eski üyelerden değilim, daha 1 yıl olmadı bile ama bu forumda fena yardımlaşma var Böyle hastalık gibi, birinden öbürüne bulaşıyor.
Bu nedenle sayfanın de en tepesinde yazdığı gibi "alışkanlık yapıyor"
Avcılardan Kadıköye(söğütlüçeşme durağı sondurak zaten) metrobüsle gelmek kolay oluyorsa ,sabah erken gelir yolu öğrenirsin.Metrobüse hafta sonuda bisiklete izin veriyorlarmı onu bilmiyorum tabi.
(link)