erman35
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.164
- İsim
- ERMAN
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Marka neydi?iki yıla yakındır kullanıyorum hiç pişman olmadım. bir defa filtreleri değişti, ikinci değişim için geldiler suda ölçüm yaptılar iyi çıkınca gittiler, birkaç ay sonra gelip değiştirecekler. pişman olacağınızı sanmıyorum.
(link)
2 ayı geçti. Gayet kullanışlı. 1600 liraya tanıdık bir arkadaşa taktırdım. Kullanıma bağlı fakat 1 yıla yakın idare ediyor filtreler demişti, cihazı takan arkadaş. Damacana yada hazır sudan iyi olduğunu söyleyebilirim.
Filtreler için diğer cihazlarla kullanılan ortak filtre demişti. Memnun olanda varmış olmayanda. Piyasayı araştırın ve en uygun ürünü almaya çalışın derim.
Başkan çok basit teknikler var. Genç bir arkadaş çekmiş. Amatör bir çekim olmuş kesinlikle iş görür.Selam. Bisikletimde uzun tura cikarken bu cihazı kadroya bağlamak mumkun mu? Soyle ki bazen kirli sular oluyor arazide . Onu aritip kullansam diyorum.
araryış içerisindeyim ama söylediğiniz marka bütçemi aşarEvimde Espring su arıtma cihazım var. Atık su yok. gelen suyu arıtıyor ve akıllı filtre var. 3 kişilik bir aile filtreyi 1.5 yıl kullandık. İsterseniz yardımcı olabilirim.
3 yıl oldu ben alalı filtreyi 1.5 yıl kullandık gerçekten kaliteli bir arıtma sistemi var. Ters ozmos değil ve böbrek hastalarına birebir. Mineralleri arıtmıyor. videolarını görebilirsiniz youtubede felan. çamurlu su vs herşeyi arıtıyor.araryış içerisindeyim ama söylediğiniz marka bütçemi aşar![]()
ürünü gördüm kaliteli gerçekten 5.000 tl fiyat biçilmiş.3 yıl oldu ben alalı filtreyi 1.5 yıl kullandık gerçekten kaliteli bir arıtma sistemi var. Ters ozmos değil ve böbrek hastalarına birebir. Mineralleri arıtmıyor. videolarını görebilirsiniz youtubede felan. çamurlu su vs herşeyi arıtıyor.
aldığınız damacanadan paha biçerseniz. yılda 52 hafta var desek 1248TL eder yılda. gene bi değerlendirin derim.
Genç arkadaş sörvayvır takıla dursunBaşkan çok basit teknikler var. Genç bir arkadaş çekmiş. Amatör bir çekim olmuş kesinlikle iş görür.
Birde kamp yaptığın yerdeki ateşe atacağın 3-5 parça kayayı metal yada ahşap su dolu kaba attığında şoklama etkisiyle zararlı bakterileri bir nebze etkisiz hale getirmek mümkün.
(link)
Bir çok yöntem var. Şimdi kimse alınganlık etmesin ama davarların içtiği sulardan da içebilirsiniz. Her suyu içmezler. Zamanın da biz de içtik davar olmadık.Ama bazen arkadaşlar keçi gibi inatçısın diyorlar. Her halde keçilerle belej içtiğim suların etkisidir.
![]()