canoğ
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Can Akgün
- Bisiklet
- Diğer
17 yaşındayım , babam eski erdemir spor bisiklet kulübünde önce yarıştı sonrasında ise antranörlüğünü yaptı , bir çok derecesi oldu önemli yarışlara imza attı....ancak 46 yaşında kolon kanserinden toprağa verdik , son 5 senedir bisiklete yeniden dönmüştü form kazanıp kendi kategorisinde yarışma planları vardı her zamankinden daha sağlıklı durumdaydı , hani yaşıyla başıyla benden sağlamdı yokuşta genç yaşlı tanımaz toz yuttururdu , tam bir mukavemet adamaydı , gel gör ki hayat vücudunda 10 senedir bir kanser kitlesi varmış ve farkında bile deģilmiş , kemoterapi sonuç vermeyince 21 mayıs 2016 da toprağa verdik ruhu şad olsun...son zamanlarında kendine eskisi gibi bir yarış bisikleti almıştı , 2. el büyük ihtimal , Wilier Triestina 2010 Izoard Full karbon bir bisiklet , pedallar felan toplam ağırlığı 7.5 kg civarı campagnalo vites ve fren sistemi var üzerinde.....yol bisikleti konusunda pek bir bilgim yok , vefatında sonra başladım kısa sürede deneyim ve form kazandım bu kulvar hakkında ama pek bir kültür sahibi değilim , bisikletin şu an ki piyasa değeri nedir onu merak ediyorum , satacağımdan felan deģil ama benzerleriyle karşılaştırmak için....yardımcı olabilecek birilerini bulurum umarım , şimdiden teşekkürler http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/c0f5954b513c9de9396a6a90845a40ee.jpg
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi