Scudo Sports

Şu an ki piyasa değerini bilen veya araştırabilecek olan ??

canoğ

Üye
Tepki
9
İsim
Can Akgün
Bisiklet
Diğer
17 yaşındayım , babam eski erdemir spor bisiklet kulübünde önce yarıştı sonrasında ise antranörlüğünü yaptı , bir çok derecesi oldu önemli yarışlara imza attı....ancak 46 yaşında kolon kanserinden toprağa verdik , son 5 senedir bisiklete yeniden dönmüştü form kazanıp kendi kategorisinde yarışma planları vardı her zamankinden daha sağlıklı durumdaydı , hani yaşıyla başıyla benden sağlamdı yokuşta genç yaşlı tanımaz toz yuttururdu , tam bir mukavemet adamaydı , gel gör ki hayat vücudunda 10 senedir bir kanser kitlesi varmış ve farkında bile deģilmiş , kemoterapi sonuç vermeyince 21 mayıs 2016 da toprağa verdik ruhu şad olsun...son zamanlarında kendine eskisi gibi bir yarış bisikleti almıştı , 2. el büyük ihtimal , Wilier Triestina 2010 Izoard Full karbon bir bisiklet , pedallar felan toplam ağırlığı 7.5 kg civarı campagnalo vites ve fren sistemi var üzerinde.....yol bisikleti konusunda pek bir bilgim yok , vefatında sonra başladım kısa sürede deneyim ve form kazandım bu kulvar hakkında ama pek bir kültür sahibi değilim , bisikletin şu an ki piyasa değeri nedir onu merak ediyorum , satacağımdan felan deģil ama benzerleriyle karşılaştırmak için....yardımcı olabilecek birilerini bulurum umarım , şimdiden teşekkürler http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/c0f5954b513c9de9396a6a90845a40ee.jpg

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
yola her çıktığımda yeniden anladığım bir detay...bu spora neden aşık olduğunu geç anladım üzücü bir durum

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayat böyle acımasız,zor ve belirsiz. Allah rahmet eylesin tekrardan,başınız sağ,mekanı cennet olsun babanızın. N'olur bu bisikleti satmayın onun bisikletiyle zaferlere koşun,mümkünse yarışlara katılın. Çünkü bu mirastan da öte bir şey. Maddi değeri de gayet iyi bir bisiklet ama maneviyatı daha önemlidir bence. Şu anda bisikletin ufak bir lastik değişimizden başka hiçbir şeye ihtiyacı yok gibi gözüküyor,siz bu bisiklet üzerindeyken babanız sizi mutlaka izliyor ve yönlendiriyor olacak.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
bisiklet profesyonel bir ürün. aynısının fiyatını bulmak zor.
emsallerine bakarak fikir edinebilirsiniz. Ama manevi değeri paha biçilmezdir.

Başınız sağolsun. Babanıza Allah rahmet eylesin.
Hepimiz bayramını bekleyen kurbanliklar degilmiyiz...
Her nefis ölümü tadacaktır...

Başınız sağolsun maddi değerini bilemem ama manevi değeri sonsuzdur.

• Beğen
Tepkiler: EmreTzn090909
Başınız Sağolsun Kardeşim cidden manevi değeri biçilemeyecekk bir bisiklet mekanı cennet olsun inşallah

(link) 2400 Euro diyor .

ben olsam ömür boyu saklardım

bana babamdan hatıra sadece mezar taşı kaldı

Al onu as duvarına. Hor görme. Toz bile kondurma o bisiklete. Şuan ondan değerli hiçbir bisiklet yok kardeşim dünyada.
Başın sağolsun.

Bir "benzeri" olmadığı için kıyaslayacağınız bir bisiklet değil o bisiklet. Umarım hayatınız boyunca yoldaşınız olur ve eminim siz de kıymetini bilirsiniz, başınız sağolsun.

Geri