Scudo Sports

su 200 26.1.00 slick lastik uyumu

BülentBayraktar

Aktif Üye
Tepki
116
Bisiklet
Trek
kusura bakmayın cahillik başa bela:)siz değerli bisiklet dostlarına bir sorum olucak.trek su 200 bisikletimin lastiklerini 26.1.00 yapmak istiyorum.1.5 dan daha ince lastik kullanabilmek için jantıda değiştirmek gerekir mi

Scudo
Jantı değiştirmeye gerek yok, iç lastiği değiştirmen yeterli diye biliyorum ancak uzman arkadaşların yorumunu almakta fayda var.. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: BülentBayraktar
Yalnız deneyimlerime dayanarak söylüyorum; Fren sıkınca bisiklet çok acayip bir şekilde kayıyor, çukurlarda sanki jantlar çukurlarla direk temas ediyor. Bisiklet yol bisikleti kadar hızlı gidebiliyor :)
Bulmakta öyle çok zor değil, Eminönü seda bisiklette var.

• Beğen
Tepkiler: BülentBayraktar
Ben tekrar 1,95'lik normal MTB lastiklerime geri döndüm, açıkçası bisiklet çok hızlanıyor ama MTB'nin konforundan ödün vermek zorunda kalıyorsunuz. Lastikler normal MTB lastiklerine göre acayip kayıyorlar. Bu deneyimimden sonra birde yol bisikleti alarak MTB'ye ,nce lastik olayını çözmüş bulunmaktayım. :)

@Technetium

merhaba bu ürünü türkiye'de nerede bulabilirim acaba,aramadığım yer kalmadı 26.1.00 lastik bulamıyorum ilgin için teşekkürler :)

Jantın iki çeperi arasını ölçün. Ölçüm sonrası değerler 16-19 mm civarındaysa 26*1.00 ölçülerinde lastiği sahip olduğunuz jant çemberinde sorunsuz kullanırsınız. Ha daha geniş bir jant ölçüsü elde ettik, kullanamaz mıyız derseniz, lastik janttan çıkarak güvenlik problemi yaratabilir. (Özellikle lastik basıncı düşerse)

Sağlıcakla kalın.

Aydın

120399.com /egedonusum.com

Geri