Scudo Sports

Strida marka katlanır bisiklet yorumları

elcnerman

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Cannondale
Strida marka katlanır bisiklet kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum..bu bisiklet hakkındaki düşünceleriniz nedir? Tavsiye eder misiniz?

Scudo
Hiç kullanmadım, inceleyemedim ama bir kullanıcı yorumunda görünüm itibariyle çok aykırı olduğu için çevre tarafından çok fazla dikkat çektiğini ve bundan rahatsız olduğunu söylemişti.

ben kullanıyorum. seviyorum. :)

yokuşlarda zorlu ama düz yolda 23-24 km/sa ortalama hız kolaylıkla yakalnıyor. katlandığında sürülebiliyor olması çok güzel. katlama açısından en iyi katlanır bisiklet olduğunu düşünüyorum.

@Erdem İnanç

Hangi model var nereden kaça aldınız?

bir kaç kez kullandım
daha önce bisiklete çok fazla binmediyseniz alışmanız biraz zaman alabilir.

Merhaba arkadaşlar.
Yeni başlık açmak istemedim. Buraya yazdım ama bilmem ne kadar uygun oldu. Eğer uygun değilse yetkili ilgili yere taşırsa sorun olmayacağını düşünüyorum.

Strida LT 16" bisikletimi upgrade ederek 18" yapmak istiyorum. Daha doğrusu 18" teker ve çamurluk seti almak istiyorum. Acaba upgrade edebilir miyim veya upgrade eden içimizde var mı? Uyum sağlar mı?

kadro şekli çok hoşuma giden bir bisiklet.. ara ara internette araştırdığım, bazı model ve renklerine takıldığım, zaman zaman alsam mı acaba diye düşündüğüm, ama aynı zamanda pahalı da gelen bi bisiklet...

gel zaman git zaman ben bu bisikletle delta bisiklet'te karşılaştım... korkarak denedim... hani çok rahat gelirse, çok seversem şeytana uyarım alırım falan...

meğer bu kadar zaman boşuna aklımı kurcalamış... (çocuk boyu var mı bilmiyorum) ama benim boyuma büyük geldi -- artık kafam rahat :)

EDIT: başlık ve soru eski ama, belki başka arkadaşlar için işe yarar bir bilgi olur...

@CandanC
Çocuk boyu ne yazık ki yok. Keşke olsaydı. 1.45 cm boydan 1.90 cm. kadar kullanılabiliyor. Sizin test ettiğiniz koltuğu yukarıda olan bir model olabilir. Çok keyifli bir bisiklet. Bu arada size crank brothers pedalları ben satmıştım 2011 yılında. Bilmem hatırlar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: CandanC
eveet hatırladım @soneryen :)) ben hala o pedalları kullanmaya başlamadım, ayakkabı ile birlikte dolapta duruyorlar :) bu yaz belki başlarım...

-- bisiklet boyunu kontrol edeceğim... 1.65 diye bir bilgi hatırlıyorum.. çünkü denedikten sonra "10 cm. az değil..." diye düşündüğümü hatırlıyorum... delta'da ilgilenen arkadaş da daha küçük boyunun olmadığını söylemişti...

EDIT: bu arada, bisikletinizi de satmıştınız, bisikleti tamamen bırakıyordunuz diye hatırlıyorum.. artık yeniden devam mı :)

@CandanC
Daha küçük yok ama dedigim gibi koltuk ayarlanıyor. Hızlı ayar mandalı yok ama bir kere ayarla geç yani. Sonra 10 numara bin. Bu arada o pedallar yatacak pedal değil oldukça kaliteli benim en beğendiğim pedallardı

• Beğen
Tepkiler: CandanC
pedalları çok araştırmıştım @soneryen , sizin satışın zamanlaması da benim için çok güzel olmuştu... ama bazı nedenlerle -- kesinlikle düz yol kaynaklı nedenler değil :) -- pedalları takamadım bile...

-- şöyle bir şey var, kitli pedalla düz yolda sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum aslında, çünkü ayaklarımı aniden yere koymaya alışık bi bisikletçi değilim... yavaşlatrım, dururum, ayaklarım pedalda kalır hep.. ama dik inişlerde, ne zaman düşeceğimi anlayamıyorum :) kötü bi kaç düşüş de yaşadım bir iki yarışta, öyle olunca, inişleri yoluna koymadan kitli pedala geçmemeyi daha uygun gördüm.. e sonrasında da... bisiklet hobi niyetine olunca çok sık ara vermek gerekiyor, işler güçler arasında... sürekli bir başa sarma... kitli pedala sıra gelemedi bir türlü :)

-- bir de edit yaptım bir önceki mesaja :) -- döndünüz mü bisiklete?

@soneryen

evet dediğiniz gibi, 1.45 cm. den başlıyo... ama delta'da denediğimde, zaten en alt seviyeye indirmiştik seleyi... ve aklında çok net uzunluklar kalmış... dolayısıyla, geçtiğimiz 2,3 yılda boy ayarlarını değiştirmiş olabileceklerinden şüpheleniyorum :) -- bi ara daha ayrıntılı araştırıcam :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri