Record kısmına basp turunuza başladıktan sonra geçtiğiniz noktalarda segment varsa sizin o segmentteki dakikanızı otomatik olarak hesaplayıp sıralamanızı çıkarıyor.
Ben ikisinide açık tutuyorum. Stravanın bilgi ekranı hoşuma gidiyor ama anlık hız göstergesi yok sanırım(yada ben bulamıyorum) o yüzden strava arkada çalışırken ekranda runtastic'i açık bırakıyorum anlık hızımı görebiliyorum
@kursatxxx
Evet geçtiğiniz yollardaki segmentleri Strava otomatik olarak algılayıp o segmentten geçtiğiniz ortalama hıza göre sıralamaya dahil olursunuz. Sürüş sonunda da liste halinde segmentlere ulaşabilirsiniz.
Strava candır.. Runstastic amatör bir olay.. Bu arada 1 sene de kullandım runtastic i.. Strava'nın etkileşimi daha iyi.. Bu işi ciddi yapan strava kullanır.
bisiklet e ünv öğrencisi iken başlamıştım 2-3 yıl boyunca 18/365/12 bisiklet üzerinde geçiriyordum. Eşşek ölüsü gibi bir bisikletim vardı eskay marka ( Soba Markası ) o bisiklet ile hiç inmeden kışın ortasında erciyes e çıkmıştım ancak şimdi 2 km lik bir rampada bile sövüyorum Eh dile kolay aradan 20 yıl geçti. Sigara'yı bırakınca bisiklete sardım yeniden tavsiye edilen bir spordu bisiklet ve eskinin verdiği güven ile atıldım ama nafile Geçmiş biraz bizden yada daha çok antreman şart bize
37/M/Sivas
Soru saçma gelebilir. Ama merak ettim. Uygulama, arka planda çalışırken veri alıyor. Açıp, başlatıp arka planda çalışmasını kapatınca veri alımı duruyor mu? Telefon şarjı az olursa nasıl çözüm buluyorsunuz?
@isosel
strava'yı özel izinli yapabilirsin telefon uygulama ayarlarından. Yani telefon pil tasarrufu modundayken bile strava gümbür gümbür çalışsın diyebilirsin. Hoş her şeyin tam da olsa stravanın keyfine kalıyor çalışıp çalışmaması. Bende öyle oluyor en azından. Genellikle boşa çalıştırmış oluyorum.
@televole2
cevap için çok teşekkürler. iphone için; ayarlar -> strava -> arka planda yenile sekmesinin açık mı olması lazım arka plandan kaldırsam dahi çalışması için?
Tuş kilidi açtığımda kaydı neden durmuş ( auto stop ) halde görüyorum ? Yolu tam tamına kayıtlı göstermiyor sapıtıyor nedense... Bi bendemi böyle acaba...
Selamlar konu hortlatma değil. Konu başlığı açmamak için buraya yazıyorum .
Elit Trainer kullanıyorum verileri stravaya yüklemek istediğimde veri izini istiyor veri izni için onay verince Eroror 403 kodu çıkıyor ve sporcu sınırı aşıldı uyarısı veriyor
konuyla ilgili bilgisi olan var mı??