Scudo Sports

Sr suntour xcm vs xct

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
merhabalar

zoom maşa pişmanlıktır adlı başlıkta maşa değiştirmek istediğimi yazmıştım.
delta da xcm var görünüyordu sipariş verdim stokta yok görünmeye başladı. kıllandım aradım defalarca 5 ya da 6. arayışımda maşa yok dediler size fiyat farkı almadan daha üst model olan xct maşadan yollayalım xcm uzun bi süre gelecek gibi görünmüyor dediler. arayıp sormuştum sitede var görünüyorsa vardır demişlerdi şimdi yok diyorlar sinir oluyorum bu duruma aynısını bisikletcim.com ile de yaşamıştım. daha karar vermedik yarın kesin konuşacağız.

xcm nin xct den daha iyi olduğunu okumuştum heryerde. ikiside v2 model. xcm maşa erdoğanlar hariç hiçbiyerde bulamadım. ikinci el de ta erzurumda var sipariş versem yarı parası kargo alacaklar.

xct xcm den kötü müdür ? ne kadar kötüdür ? inatla xcm aramaya gerek var mı ?

kafamda deli sorular :confused:

Scudo
siparişini verdiğiniz xcm yüksek ihtimal kilitlenmeyen modeli idi. xct ise kilitlenebilir özelliğe sahiptir. Bu yüzden xct daha üstün demişlerdir (kesinlikle yanlış bilgilendirme).

Normal şartlarda xcm xctden üst modeldir.

Xcm nin fotografinda gidondan kilitleme aparatı görünüyordu. Ben anlamıyorum ki nasıl firma bu. Arayıp soruyorum sitede görünüyorsa vardır diyorlar gidondan kilitlemeli mi diyorum depodan bakmamız lazım diyorlar. ürünlerin kodları doğru dürüst yazmıyorda mlo hlo vs gibi. Sipariş veriyorum stokta gorünüyor sonrasında onaylandı yazıyor 6. aramamda öğreniyorum ki kalmamış. Ilgili arkadaş yoktu o yüzden siteden bakayım dedi inşallah dediği gibidir.

XCM gidondan kilitli modelini aldıysanız ve yok diye size XCT vermeye çalışıyorlarsa para iadesi isteyin. XCM yerine XCR verirlerse kabul edin.

o da vicdansızlık olur biraz 110 liraydı xcm. xct 140 lira xcr ise 194 lira. bana arada ki farkı karşılarız demişlerdi xcr ile baya bi farkı talep etmiş olurum :D

Bende bu konuda arastirma icindeydim. Tam zamaninda gordum konuyu. Daha ayrintili aciklama yapilirsa sevinirim :)

yarın çözüyoruz artık olayı bakalım :) xcm yi alamazsam tepem atacak ve sabit maşa alıcam 30 liraya sanırım :D

Sitedeki ürünleri inceledim.

(link)
dediğiniz XCM bu. Fotoğrafta gidondan kilitlemeli olarak görünüyor. Açıklama kısmında ise Rebound ayarı var olarak görünüyor ama yok.

(link)
XCT ise bu. Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor. Açıklama kısmında havalı yazıyor. Havalı değil yaylı sistemi var.

Size tavsiyem gidin görerek alın.

bugün tekrar konuştuk xct de karar kıldım.

sanırım dün hafta başı yoğunluğu diye ilgilenemediler bugün depodan ürünü benim için fotoğrafladılar. uzun uzun anlattılar işte kilitlemeli sertlik ayarlı içinize sinmiyorsa biz size dayatıyor gibi olmayalım iptal edebiliriz dediler defalarca, özür dilediler. bakın görün beğenmezseniz iade edebilirsiniz dediler. teşekkür ediyorum problemi telafi etmek için geçte olsa ellerinden geleni yapmaya hazır görünüyorlar.

gidondan kilitlemesiz sertlik ayarlı alttan kilitlenebiliyor dendi. xcm bulma şansımda olmadığı için xcr ye ayıracak paramda olmadığından xct aldım.

Konuyu hortlatmak gibi olmasin fakat masanizdan memnun musunuz? Bende de zoom masa var resmen cop. Hamallik ediyorum onu tasiyarak. Xcm almak isterim ben de uygun bir fiyata bulursam.

düz maşaya geçtim. 2 ay kullandım maşayı. esneklik olarak tatmin ediciydi. araziyle işiniz yoksa amortisör gereksiz hammallık bunuda bilin. düz maşa candır. hafif arazide hiç pişman etmedi beni daha.

@Sinan A.
Ne kadara mal oldu size acaba duz masa? Bende NG 650V 26" var. Sizce duz masaya gecmem ne kadara mal olur? Mecburen ogrenciyim pek durumum yok.:(

Xcm-xct-xcr amortisörler 2.5 kg civarı ağırlığı olan modeller. Ağırlık sorun değilse iş görür üçü de.

@EK-73
26" Salcano NG650V bisikletime duz masa bulamadim zaten. XCM olani almam iyi olabilir diye dusunuyorum. Zaten su ana kadar duz masa kullanmis gibiyim. Sizce duz masaya gecmem bir hata olur mu? Araziye girmiyorum.

@Berkay Kayalı ben de eski bisikletim olan XC250'nin dandik zoom amortisöründen bıkıp XCM V2 amortisör alıp takmıştım. Fakat bisiklet çok ağırlaştı. Ağır araziye girmeyecekseniz en mantıklısı alüminyum düz maşa takmak. Mosso'nun güzel modelleri var.
Alüminyum düz maşa 600-700 gr civarıyken XCM 2.5 kg.

@EK-73
Tesekkur ederim sanirim kararimi duz masa yonunde kullanacagim. :)

Arkadaş herkese selam,

Yaklaşık iki senedir salcano insomnia 26 kullanıyorum, ve aynakolda bazı deformelerin olduğunu gördüm zincir yağının dişlilere yapışıp kaldığını ve aynakolu siyaha boyadığını farkettim sizce aynakolu değiştirmeme gerek varmıdır? Aynakolum: Sr Suntour XCM

Arkadaslar kac kere konu acmaya calistim ama yonetici izni bekliyorda kaliyor. Ben suntour epicon havali maşa almak istiyorum satan yada alabilecegim bir yer varmi

Arkadaslar kac kere konu acmaya calistim ama yonetici izni bekliyorda kaliyor. Ben suntour epicon havali maşa almak istiyorum satan yada alabilecegim bir yer varmi

Hocam maşamda boşluk var xct v2 modeli ne yapmaliyim.

Geri