Scudo Sports

Sr Suntour Epicon ve Rock Shox Tora arasındaki farklar nedir

Barış BİRLİK

Forum Bağımlısı
Tepki
284
İsim
Barış Birlik
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Trek
Sr Suntour Epicon ve Rock Shox Tora arasında çok fazla fark varmı , performans olarak , epicon bütçeme uyuyor ama tora çok fazla aralarında çok büyük farklar yoksa epicon almayı düşünüyorum kullananlar yardım edebilirlerse çok sevinirim .

Scudo
Olsa bile çok az vardır.Boşuna o kadar para vermeye değmez.Epicon al kafan rahat olsun.Bişey oldugu zaman rahatlıkla degıstırırsın.

Teşekkürler , cidden Tora çok pahalı

tora çok sağlam bir maşa...
rockshox kalitesi...
bir çok kişi zorlu alanlarda kullanıyordu street gibi fr gibi 130mm lik versiyonun u turn olan...

ben olsam tora tercih ediyor olurdum...

para meseleside var eğer aşırı fark olmayacaksa epiconu tercih ederim malum öğrenci bütçesi :D toranın sağlamlığını bende biliyorum benim kullandığım kaldırım inişi , çukur filan aşırı uç noktalarda kullanmıyorum ,

wala aralarındaki farkı bilmiorum ama şunu sölm..!! genelde marka açısından bakılırsa rock shox öne cıkar herzamn die düşünuorum! ...ama epicon da fena maşa değl hatta bnce 10 numara bi maşa tabi fyat da uygun hemde gayt hafif !!!! bnde epicon aldım 2 aydır kulanıorum gayet de memnun um ..ekonomik acıdan da kullanım açısından da tawsiye ederim..:in:

Teşekkürler zaten bütçeme göre epicon almak zorundayım , ama içim rahatladı şimdi acaba siz nerden kaç paraya aldınız

ben istanbul / bakırköy deyim metin bisiklet war ordan almıstım 325 lira yaa...ama bnce 400 lira aynı degerde rock shox alana kadar epicon almak bnce daha cazip oyuzden epicon aldım ..internette arayın dolasın siteleri ankara erdoğanlar bisiklette de satılıo ordan da alablrsınz kargoyla...eskişehrdensiniz sanrm daha yakn olur oradan alırsanz..:in: tabi ynede internettn piyasayı bi kontrol edn .:in:

Doğru kısa zamanda ankaraya gidicem zaten gitmişken alırım bilgiler için teşekkürler

Arkadaş kaliteden ve markadan ziyade fiyat/performans olarak soruyor sanırım..Fiyat/performans olarak epicon senin için iyi bir seçim olacaktır..

İçim rahatlıyor yorumları okudukça teşekkürler

kesinlikle epicon al daha da üst model acaksan git axon al yemişim rock shoxı ayar oldum o maşaya söküp atdım axon taktım
çok üst model alacaksan git 1500 tl ye fox al
yok ben en mantıklısını yapacam diyorsan ya epicon yada axon al hakikat budur arkadaşım

Ben Bİr Epİcon Kullanicisiyim Ne Fox Da Ne Rock Shox Da Nede BaŞka AmortİsÖrde GÖrmedİm Bu Performansi Ve Bu Yazdiklarimin Hepsİnİ De Denedİm

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Toralar oldukça kaliteli ama ağırlar. Epiconun fiyat performansı oldukça yüksek,ağırlığıda mükemmel fiyatına göre. Boşuna toraya fazladan para vermeyin.

torayı daha sert daha agrasif kullanacaksanız tercih edin derim ama epicon fiyat/performans oranı çok yüksek bir maşa...

SunTour, özellikle Axon ve Epicon modelleriyle son yıllarda tanınmış süspansiyon üreticilerinin yanında kendini ispatladı bence. Söz gelimi Avrupa'da pek çok sporcuda, hatta ülkemize yarışmaya gelenlerde Axon maşa görüyorum. Bu maşaların, ağırlık-fiyat-performans değerlerine bakınca kesinlikle daha fazla para ödemeye gerek yok diye düşünüyorum. Ama maşada 1600 gr.ın altına düşmek istiyorum dersen o zaman R.S. SID ya da DT Swiss düşünülebilir. (Not: AXON kullanıyorum :) :)

Geri