Scudo Sports

SportsDirect

cool mehmet

Aktif Üye
Tepki
132
İsim
Mehmet
Bisiklet
Sedona
İyi günler. Daha önceden konu açılmış mı, baktım ama göremedim. sportdirects.com'dan alışveriş yapan arkadaş var mı? Öncelerde görmüştüm, yeni de baktım, bayağı indirim var. Güvenilir mi, kargo durumu nasıl acaba? Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Yaptık, harika indirimler oluyor. Colombia ayakkabıyı 140₺ye ocağın ilk haftası ücretsiz kargoyla aldık ve 1 hafta içerisinde ürünler elimize ulaştı. Herhangi bir sorun yaşamadık.

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
Ben alışveris yaptım çokta ucuz seyler aldım. 3 günde DHL kargoyla ulasıyor.
su 30 EU alısveris sınırı baslamadıysa erken davranın.

• Beğen
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

@gölgesiz
Ben 3 kere aldım sıkıntı olmadı. Zamanında da geldi. Ürünler kaliteli idi.

Yani en az 32 euroluk alışveriş yapıp artı kargo ücreti vermemiz gerekiyor. Ömer zaman da fazla cazipçe değil.

Ömer diye nasıl yazmışım. Neyse. Siz alışveriş yaptınız mı, kargo ücreti 20 dolar demiş bir arkadaş.

Ayrıca sitenin uygulaması var, anlık indirimler, kampanyalar bildirim olarak geliyor. Uygulama da gayet kullanışlı.

• Beğen
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
2 3 ürün alırsan ortalamaya vurduğunda uygun oluyor. Arkadaşlarınla ürün alabilirsiniz

Uygulamayı indirdim dehşetengiz indirimler var arkadaşlar. Ne bileyim 90 eurodan 30 euroya kadar indirimler var. Bunun gibi şeyler. Oradan alışveriş yapan arkadaşlar memnunlar herhâlde ama ah şu parasızlğın gözü kör olsun.:)

sitede kargo olayı 13 € başlıyor. ürün ekledikçe ürünün ağırlığına göre fiyat artmaktadır. gümrük sınırı düştükten sonra alışveriş yapmanın bir anlamı kalmıyor. gerçekten çok deli indirimler oluyor sitede. çok ürün aldım kargo fiyatını eklesen bile yarı fiyatına geliyor buraya göre

• Beğen
Geri