Scudo Sports

Sporcular için Karbonhidrat miktarları.

Onur Ali İmren

Forum Bağımlısı
Tepki
765
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar! Söylediklerime kulak verirseniz, daha iyi antrene olup daha iyi performans gösterebilirsiniz. Keyifli seyirler!

Sizlerin katmak istediği bir şeyler var mı?

Scudo
Kilo vermek isteyen birisi için fazla değil mi bu karbonhidrat değerleri?
Ben hiç ekmek makarna pirinç pilavı patates vs. yemiyorum(son zamanlar hariç) ve bunu kilo vermek için yapıyorum karatayın kitaplarındaki beslenmeye dikkat ederek
Onun dışında bulgurya da baklagillerden çekinmem
Kilo vermek isteyen birisi için fazla mı bu değerler?

@Hastateker Bence de fazla. Karatay usulü beslenme ile 50 günde 5 kg verdim, minimum spor ile hem de :) siz ne kadar verdiniz?

@Hastateker
Yaktığınız kaloriden fazla kalorili yiyecekler tüketirseniz kilo alırsınız, kilo alma korkusu ile faydalı olan şeyleri yememezlik yapmayın bence. Düzenli olarak bisiklet kullanıyor iseniz korkmanıza gerek yok alacağız tek şey kas kütlesi ve et :)

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
@Hastateker Merhaba. Videonun herhangi bir yerinde kilo vermek, kilo almak ya da buna benzer bir şey söylemedim :) Özellikle yarış dönemleri ve genel hatları ile karbonhidrat tüketimi nasıl olmalı konusunda bilgi verdim. Kilo vermek için yağlı beslenme verimlidir. Hele hele sedanter insanlar için müthiş bir çözüm :p Karbonhidrat ağırlıklı beslenip, kilo vermeye çalışmak zor iş.

@kuşlar gibi özgür Karatay usulü beslenme ile kilonuzun bir kısmını, kas karbonhidratlarından ve karaciğerinizden verirsiniz. KArbonhidrat tüketmeye başladığınızda hızlı bir şekilde bu depolar dolar ve hızlı bir şekilde kilo alırsınız. Müsabık sporcular için uygun bir beslenme şekli değildir. Ama güzeldir!

@Onur Ali İmren
Ben zaten bahsettiniz demedim soru sordum.
Sedanter insanlar dediğinizi açıklar mısınız

@Onur Ali İmren
Bunlardan biri de benim günün 10 saati bilgisayar başındayım neredeyse.
Ramazan ayında oruç tutup iftarda hiç ekmek ve hamur işi tüketmeyince 20 günde 6 kilo verdim. Ayrıca bisiklete başladığım tarihte ramazanın 1. günüydü iş yerime bisiklet ile gidip gelmeye başladım. 20 günde 81 kilodan 75 kiloya geriledim. Kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa Ramazan diyeti bu şekilde :D

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@Tuncer I. kesinlikle çok ciddi bir verim alabilirsiniz ama bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor. En başta su!

Geri