Scudo Sports

Sporcu kırıkları ve sakatlıklarıyla ilgilenen doktor tavsiyesi

İzmir de diz sakatligiyla ilgili özel veya devlet doktoru onerebilecek varmi

Scudo
@TheBilgin

Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Hem forumdan önerilen doktorların bir kısmı ile hem de başka doktorlarla iletişime geçtim. Fakat ameliyat ihtimali verilmedi. Müjdat Ök ile de görüştüm, kendisinin kliniği çok uzakta kalıyor bana. Fizik tedavi için yakınımda bi yer olması daha iyi olur diye başka bir yerde fizik tedaviye başladım. Dirsek kemiğim biraz yanlış kaynamış gibi duruyor. Dirseğin açılıp kapanmasını sağlayan makara sistemi tam olarak olması gerektiği yerde değil. Fizik tedavi ile de eski haline gelmesi mümkün değil malesef o yüzden demoralize olmuş durumdayım. Ancak fizik tedaviye devam ediyorum. Verilen sürecin sonunda bir fayda görmezsem son kez Müjdat Bey'e muayene olup tekrar deneyebilirim. Ağrım vs. yok sadece hareket kabiliyetimin biraz daha iyileşmesini umuyorum.

Bu arada bir çok doktor hasta şikayetinden ziyade kendi kendine tanı koyup yol çizme eğiliminde onu farkettim. Kolumun ne derece hareket edebileceğini biliyorum ancak bir çoğu zaten ampute olduğu için işlevsiz olarak bakıp tedavi etme eğiliminde bile değiller. Tam olarak bu sebepten dolayı bu hale geldim. Benim nacizane tavsiyem hangi durumda olursanız olun gözünüz kapalı doktorlara güvenmeyin, ben bu süreçte bunu öğrendim. Allah kimseyi bir başkasının insafına bırakmasın.

@ppidpi

Umarım biran önce eski sağlığınıza kavuşursunuz. Bu yaşadığınız talihsiz olayların sizi bisikletten soğutmasına asla izin vermeyin siz pes etmedikçe muhakkak ki bir yolunu bulursunuz. Zaten sizin gibi birininde kolay bir şekilde pes edeceğini sanmıyorum zaten. Doktorlar bazen cidden çok kötü olabiliyor ve dediğiniz gibi genelde hastanın şikayetleri doğrultusunda bir şey söylemektense kafalarına göre tanı koyuyorlar ve sırf bu yüzden birçok insan zarar görüyor.

• Beğen
Tepkiler: ppidpi
Konuyu bi hortlatayım dedim. @ppidpi Kolunuzun şuan ki durumu nasıl?

@TheBilgin

Fizik tedaviye dün sabah itibari ile son verdik. Malesef eski hareketi kazandırma gibi bir durumu yokmuş daha ileriye gidip devam etmek tekrardan hasara/kırığa yol açabilirmiş. Sahip olduğum %20-30'luk hareket biraz daha güçlendi 10 günün sonunda o kadar:/

Geri