Scudo Sports

İnceleme Spiuk Dharma Bisiklet Kaskı

L@civert

Üye
Tepki
12
Bu benim ilk aldığım kask, karşılaştırma fırsatım çok olmasa da inceleme yapmak istedim. Ürünü (link) siteden aldım. Kargo ile beraber 70,79 € ya mal oldu. 28 Kasımda sipariş vermiştim, 14 Aralık akşamı teslim etmişler. Ürün seçme nedenlerimden bir tanesi fiyatının 75€ sınırının altında olacak olmasıydı.

Kutu ve içeriğinin fotoğrafı aşağıda. Kutudan;
Kask,
Kask taşıma kılıfı,
Sinek vs. için sineklik türü bir iç kılıf,
Yağmur ve soğuktan korunmak için dış kılıf,
Güneş ışığından korunmak için vizör
Kullanma kılavuzu çıkıyor.

PnQMq5.jpg

Kask üzerinde 20 adet havalandırma deliği mevcut, sitesinde S/M beden için 230 gr. olduğu yazıyor. Kaskın farklı açılardan görünüşünün fotoğrafları aşağıdaki gibi:

77AvkY.jpg

g2Xo55.jpg

ZMYdDV.jpg

o0E7g9.jpg

l3E17r.jpg

Fotoğraflardan da görüldüğü gibi siyah kısımlar mat, mavi kısımlar parlak renkte. Diğer renk seçeneklerinde de (tek renk alsanız dahi) aynı mat/parlaklık kombinasyonu söz konusu. Mavi tercih etmemin nedeni bisikletle uyumlu olması içindi.

Aşağıda detaylı fotoğraflarını da verdim. Kaskın boyut ayarlama kısmı üst düzey kasklara benzerlik gösteriyor. Ayrıca ensenize denk gelen bu mekanizmayı 3 aşamalı olarak yukarı aşağı şeklinde ayarlayabiliyorsunuz.
LZQ3aZ.jpg

8P81oQ.jpg

Conehead diye bir teknoloji kullanıyor darbeyi dağıtmak için, teknolojinin sayfası şurada:
(link)
Yine farklı bir site bu teknolojiye değinen:
(link)

Şöyle bir video var inceleme olarak:

Kaskla ilgili yabancı inceleme siteleri:
(link)
(link)

Scudo
@L@civert
Hayırlı olsun.
Kask çok güzel.
Deliksiz olan üst aparat ve bez kılıf oldukça kullanışlı olsa gerek.

Güle güle kullanın. Özellikle dış kılıfı çok güzel.

Geri