Scudo Sports

Specialized Sirrus elite AF eşlik etcek Bayan bisikleti aranıyor

Tepki
17
Ben bisikleti yeni aldım nişanlım içinde aynı şekilde arkada kalmayacağı,uyum sağlayabileceği,bayana uygun bir model tavsiyesi istiyorum.Tavsiyeler ciddi değerlendiriliyor.2güne aldım diye konusunu açıyorum falan öyle bir üyeyim:)

Scudo
•Trek Fx 7.0
•Giant Escape 1
•Scott Sub 40

bütçe 1500 bir de biz ne kadar bunu anlamasakda kadınsı renkler istiyor(KIRMIZIYA TAKILMIŞ)
sonucta kadın dıs gorunuse de onem werıyor.

Önerdiğim bisikletlerin 2014 modellerini bekleyin diyeceğim ama maalesef onlarda siyah ve gri renklerde. Kırmızı olarak aklıma Fuji Absolute 1.4 geliyor yalnız bütçeyi aşıyor 880$ o da 1700 TL civarı bir şey yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: serge mersin
Rengine kadar baktın dostum sağolasın.Bakalım max 1500 butcelı kırmızı düşcek mi,kadınlar işte napalım:)

Bir de small size nerden bulacağız.Hatun 1.60

http://www.aktifpedal.com/specialized?product_id=3371#.UmsPePm-18E
buna gözüm kadı düşürürler mi acaba fiyatı??

Ona en fazla %10 yaparlar herhalde, stokları eritmeye çalıştıkları bir modelse. O parayla Fuji Absolute 1.4 alabilirsiniz. Kat kat güzel ve rengi de aradığınız gibi. Üstelik Deore + Alivio aktarıcılara sahip.

Nişanlınız sporcu değilse arkada kalmaması için ya sizin temponuzu düşürmeniz gerekir, ya da böyle birşey alması:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=124699
(yol bisikleti ve maalesef bütçenizin çok üstünde)

O yüzden benim tavsiyem bisikletçileri dolaşıp gözünüze hoş geleni almanız, benim eşim Salcano City Sport 20L kullanıyor ve gayet memnun, kadro ağrılıklı olarak koyu gri olmasına rağmen mor şeritleri var, göze de hoş geliyor.

Aslında linkini paylaştığınız Specialized Vita'nın kırmızısı da var, ama ben Türkiye'de hiç görmedim:
(link)

Bu arada, kadınlar için tasarlanmış modellerin S/M/L ölçüleri farklı oluyor; erkek small'u, kadın medium'undan büyük genelde.

Yakından görmenizi tavsiye ederim. Rengi çok hoş, albenisi yüksek, ailemizin sevgilisi bir modeldir :) Yanlış görmediysem 2014 yılında solution serisi yok gibi. Sub'ların kadın modelleri "solution" olarak ek ad alıyor, bilginiz olsun.
(link)

• Beğen
Tepkiler: serge mersin
o da ıyı surer ole arkada kaldıgı falan yok.aynı gıdelım dıye benzer bısıkletlerden almak ıstıoruz.öncelıklı olarak kalıtelı bısı sorasında mumkunse renk olayına gırmek ıstıyor.beyaz falan da tercıh edebılır.
CANNONDALE QUICK 5 begenmıs sızce nasıl?

Standart bir şehir bisikleti. Ona verilecek parayla Sedona 321 düşünebilirsiniz. Ben Absolute 1.4'te ısrarcıyım. :p

onu da begendı bıkac bısı bulmus Scott Sub 40 solution suankı favorısı :) fıyat ve renk olarak kendıne uygun gordu ozellıklerı tam tutmasa da..

Bu fuji absolute 1.4 satan site bulamadım resmen google uzmanı olarak.SAtan yerde de fiyat yazmıyor.Bu nasıl iş arkadaşlar?

@serge mersin

(link) 880$, şanslısınız adresi de İzmir deymiş.

edit:
(link)
(link)
(link)

Dostum ben de sonradan buldum sağol yinede ama hiç birinin ellerinde yokmuş.Kasım sonu aralık başı 2014 modeller gelcek dialogları var.Moraller bozuldu hepsi yakındı bana bu gece bile turlayabilirdik:(
şimdi ara tara model bulamıyorum scottlar 12 kg diyor mesela sarmadı.

Fuji hafifliğiyle de ön plandaydı donanımla birlikte. Kötü olmuş. Giant Escape 1 falan da bakabilirsiniz. Merida Speeder T2 de sıkça önerdiğim modellerden.

Yarın artık FUji araştırcam bir ümit olmadı Merida t2.Fiyatlar da yükselecek bende de sabır yok.
Fuji çok iyi olacaktı.Gerek bayan için tasarlanmış olması gerek rengi içime daha çok sinmişti:(

Bayan için tasarlanmamış ama zaten bisikletlerin çoğu, kadro büyük olmadıkça bayanlarca da kullanılabiliyorlar. O açıdan bu modelde de sıkıntı yok. Ben rengini ve tasarımını çok çok beğeniyorum Absolute serisinin. Tabi ümitleri tüketmemek lazım, stoklarda kalmışsa bir yerlerden çıkabilir. :)

Ortalıkda doğru düzgün bisiklet kalmamış fujiden umudu kestim artık merida ya bakıyorum.Onu bi şekil bulabileceğimi düşünüyorum bayağı can sıkıcıymış bu durum ya.Sezon sonu kimi arasam yenileri gelcek diyor.taa ne zamana.Uzun turlara cıkacaktık :(

Merida Speeder T2D Hybrid Fitness Bike 2013 karar verdim 52cm kadro var 160cm boyu olan birine uygun mudur bu?Baktığım tabloda değil.Satan kişi küçük olduğunu söylüyor bisikletin.

Geri