Scudo Sports

Specialized Hardrock Pro 2003 kadro

OsmanErol

Üye
Tepki
8
İsim
osman
Bisiklet
Salcano
Merhaba, kendim salcano alu kullanıyorum. eskidi biraz. kendim bir bisiklet toplamak istiyorum. bu kadroyu boyasız halde 120 liraya alacağım. tavsiye eder misiniz 2003 model sonuçta ? ya da çok eski biraz daha ver almışken daha iyisini mi al dersiniz merak ettim. bisiklet aşağıdaki linkte ama yabancı dilim pek olmadığından anlayamıyorum, tavsiyelere açığım teşekkürler.

(link)

Scudo
feysbukda satılan siyah kadrodan mı bahsediyosun abisi?

@mariokaldato evet hocam. isteğime göre boyayıp toplamayı düşünüyorum. tavsiye eder misin abi ? :)

abisi sipeşilayzıd sonuçta kendini kanıtlamış bi firma fiyatıda uygun bence sen blrsin

@mariokaldato 2003 olması kuşkulandırdı biraz. benimki de eski 2011 model salcano. bundan ona geçmeye değer mi acaba ? aklım karıştı biraz.

1985 model bisikletler dolaşıyor yollarda o kadar kafana takma

@mariokaldato arkadaşın dediğine göre 2kg imiş kardo. kırığı çatlağı da yokmuş. sizce hangi seviye bir kadro bu ? arazide ya da asfaltta bir dezavantajı olur mu ? giriş seviyesiydi bisikletim, ben biraz daha iyi bir şey toplamak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
valla abisi bence salkanondan iyi çıkacaktır bu kadro bide boyuna uygun mu ona dikkat et . 170 ve 185 e kadar boylara olur o kadro

100 lira bence uygun bi fiyat o kadroya

@mariokaldato teşekkür ederim abi, yaşınıza bakarak tecrübelerinize güveniyorum. satın alacağım bakalım. :)

eğer boyun 160 larda ise benim kron xc 4000 i de önerebilirim abisi sen bilirsin tabi çokda aciliyetide yok satmasamda memnunum kadrodan

ha tamam ideal abisi guzelde olur sana

Giriş yani başlangıç seviyesi bir kadro Hardrock Pro. Linkteki bisikletin donanımı da bunu kanıtlar nitelikte zaten. Çok iyi bir firma tabi ki, hepimiz biliyoruz. Ağırlığı beklediğinizden fazla olabilir, baştan söyleyeyim :) Sizin Salcano'nun modelini bilmiyorum ama ondan bile ağır olabileceğini düşünüyorum. Ağırlığı önemsiyorsanız satıcıya sorun mutlaka. Yani net rakamı öğrenin :)

Bunun dışında kadro eski bir kadro, ne şartlarda nasıl kullanıldı bilmek lazım. Cromoly olsa yılın bu kadar önemi olmazdı ama alüminyum için kullanıma da bağlı olarak mutlaka risk oranı daha fazla. İyice incelemek lazım kadroyu.
Kolay gelsin :)

@Anonim öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. şuanki bisikletim salcano alu , bilmezseniz salcano astro nun kopyası gibi birşey diyebilirim. satıcı kadronun 2kg olduğunu söyledi. nasıldır bir mtb için 2kg ağır mıdır, hafif midir ? eski olması benim de aklımı çok kurcaladı. bir de boyatmaya çalışacağım falan bir ton iş ve masraf. sanırım bu kadro ile uğraşmaya değmez değil mi ? sountor XCR maşa ve şu ilandaki jantları kullanacağım ( https://www.bisikletforum.com/konu/26-inc-jant-seti.135249/ ) tavsiyelerinize açığım.

• Beğen
Kadro işi ikinci elde riskli. Marka iyi de olsa, eski ve üst seviye olmayan ağır bir kadro için o kadar uğraş/masraf değer mi bilemedim.

Jant seti için satıcıyla detaylı konuşun. Çünkü aynı arkadaş şu konudaki 116. mesajda arka göbeğin sorunlu olduğunu yazmış:
Giderilemeyen sorun

@Anonim evet ben de şimdi kadroyu satın almaktan vazgeçtim o kadar uğraşa değmeyecek gibi görünüyor. bu arada tebrik ederim nereden buldunuz o mesajı :) mutlaka soracağım satıcıya. sorunlu olması halinde satın almam elbet.

• Beğen
ya seviye atlama maksatlı alınacaksa çok daha iyi kadrolar var ama paraları tuzlu açıkçası. ama mahallede gezcem şehirde dolancam kaba saba kullanırım dersen , kafana takılmayacak bir bislet olucaksa çokda muhim deil bence ama 100 tl yede nasıl bi kadro bulacan ki zaten oda ayrı bi handikap abisi

@mariokaldato haklısınız, ben arkadaşa satın alıp almayacağımı sabah söylerim rezerve edebilir misin dedim sağolsun tamam dedi. satın almayacağımı söylerim öyleyse. sanırım bana göre değil. ben biraz daha uzun turlar yapmayı düşünüyorum beni yormamalı ve arazide yolda bırakmasın istiyorum.

• Beğen
@leronamso
@mariokaldato'nun deyimiyle efbiay gibi takip ettim :D
Şaka bir yana, umarım o ilan sahibi sorun olabileceği bilgisini veriyordur ilgilenenlere.

@Anonim :D sorun da orada öyle bir bilgi vermedi, mesajlaştık ayrıca. önümüzdeki hatfa gönderecek yada izmire getirecekti anlaşmıştık. ama hiç sorunu olduğundan bahsetmedi. şimdi yazdım cevap bekliyorum bakalım. :)

• Beğen
Geri