Scudo Sports

Specialized Globe Work vs Specialized Sirrus ?

eflatun

Üye
Tepki
5
Merhaba,

Bir süredir bisiklet almayı planlıyorum ancak seçim araştırması için gereken vakti pek veremedim. Geldiğim noktada Specialized Work ya da Sirrus almayı düşünüyorum.
Tura çıkmak için vaktim olacağını zannetmiyorum. Şehir içinde yakın ulaşım + sahil yolunda spor/gezi amaçlı kullanacağım. Haftada tahmini olarak 3-4 saat kullanırım diye düşünüyorum. Bu koşullarda work beni keser mi? Work alıp pişman olur muyum, neden Sirrus almadım diye düşünür müyüm şu noktada kestiremiyorum. Yeterince bilgim yok çünkü.

Ayrıca köpekli gezi açısından hangisi daha iyidir sizce? Bisiklete takılacak bir aparatla yanıma bir köpek alabilirim bazı günler.

Scudo
Aynı soru benim de kafamı kurcalıyor work 1 7 vitesli 2600TL ye düşmüş.
Sirrus elite 2. Elde 3500 gibi fiyatlarda
Kararsız kaldım ben de

Şehir içinde yakın ulaşım + sahil yolunda kullanacaksanız Work daha mantıklı gibi duruyor. Anladığım kadarıyla sık sık bisiklete binmeyecekseniz. Bir Sirrus kullanıcısı olarak tabii ki Sirrus'un yeri başka derim ama kullanım senaryonuza baktığımda Work de işinizi görür gibi.

42 dişli tekli aynakola sahipse eğer hala s.work;
Karşılaştığınız ilk orta yokuşta ağır pişmanlık duydurabilir. Yok sadece sahil yolunda kullanacağım veya yokuş görmem diyorsanız elbette iyi marka.
Adı spesialized olmasa o works 1 fiyatına dört başı mamur başka bir marka model alabilirsiniz pekala sıfır olarak.

Geri