ag249 Forum Bağımlısı Kayıt 8 Temmuz 2018 Mesaj 828 Tepki 1.715 Şehir İstanbul Başlangıç 2018—19 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Dağ bisikleti 1 Mart 2020 #21 YouTube'da (link) ve (link) kanallarını izledikten sonra benim anladığım kaliteli karbon kadro yok . Belki Colnago
YouTube'da (link) ve (link) kanallarını izledikten sonra benim anladığım kaliteli karbon kadro yok . Belki Colnago
:DDD Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2018 Mesaj 644 Tepki 442 Şehir İstanbul İsim Mehmet Başlangıç 2011—12 Bisiklet Canyon Bisiklet türü Yol bisikleti 1 Mart 2020 #22 mariokaldato demiş ki: Kanyon hic kaleteli deyil ön çatal kriliuor Hepsini görüntüle... a.gul29 demiş ki: YouTube'da (link) ve (link) kanallarını izledikten sonra benim anladığım kaliteli karbon kadro yok . Belki Colnago Hepsini görüntüle... Hambini'yi boşverin. Adam çok ince şeyleri anlatıyor. İnsanın zevkini köreltiyor.
mariokaldato demiş ki: Kanyon hic kaleteli deyil ön çatal kriliuor Hepsini görüntüle... a.gul29 demiş ki: YouTube'da (link) ve (link) kanallarını izledikten sonra benim anladığım kaliteli karbon kadro yok . Belki Colnago Hepsini görüntüle... Hambini'yi boşverin. Adam çok ince şeyleri anlatıyor. İnsanın zevkini köreltiyor.