Aytuğ Ş.
Daimi Üye
- Tepki
- 119
- Bisiklet
- Cube
Arkadaşlar bisiklet almayı planlıyordum ve crosswayden yol bisikletine bir fikir değişikliği yaşadım. Yurtdışından getirmeye çalışacağım bisikleti. Şu anki düşüncem Specialized Allez Comp Smartweld 2014. Sağlam bir kadro alıp ileride gerekirse grup seti değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de adı üstüne yolda kullanacak olsam da Ankarada Eymir Gölü çevresinde toprak ve yer yer engebeli (hafif şeyler) yerlerdede kullanmayı düşünüyorum. Bunun içinde lastikleri değiştirip cyclocross gibi kullanmak istiyorum gerekirse. Sizce bu bisiklette bu mümkün mü? (her ne kadar cyclocross baksam da fiyatları bütçemi aşıyor .) Bir de başka önerileriniz var mı ?
http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/07/2014-Specialized-Allez-Comp-Smartweld-M5-alloy-road-bike01.jpg
SPECS:
FRAME Specialized E5 Premium Aluminum w/ Smartweld technology, fully-manipulated tubing w/ smooth welds, 1-3/8" lower bearing, OSBB
SWAT
REAR SHOCK
FORK Specialized Tarmac, FACT carbon full monocoque, carbon steerer/crown for 1-3/8" lower bearing
HEADSET1-1/8" upper and 1-3/8" lower Cr-Mo cartridge bearings integrated w/ headset, 8mm cone spacer, w/ 20mm of carbon spacers
STEMSpecialized Elite-Set, 3D forged alloy, 4-position adjustable, 4-bolt, 31.8mm clamp
HANDLEBARS Specialized Comp, shallow bend
TAPE Specialized S-Wrap, w/ bar shapers
FRONT BRAKE AXIS DC 2.0
REAR BRAKE AXIS DC 2.0
BRAKE LEVERS Shimano Tiagra
FRONT DERAILLEUR Shimano Tiagra
REAR DERAILLEUR Shimano Tiagra, 10-speed
SHIFT LEVERS Shimano Tiagra STI
CASSETTE Shimano Tiagra, 10-speed, 12-28
CHAINKMC X10
CRANKSETFSA Gossamer, 10-speed compact, alloy rings
CHAINRINGS 50/34
BOTTOM BRACKET FSA, BB30
PEDALS Nylon flat test ride, loose ball, w/ reflectors
FRONT WHEELAXIS 1.0
REAR WHEELAXIS 1.0
RIMS
FRONT HUB
REAR HUB
SPOKES
FRONT TIRE Specialized Espoir Folding, 60TPI, aramid bead, double BlackBelt protection, 700x25c
REAR TIRE Specialized Espoir Folding, 60TPI, aramid bead, double BlackBelt protection, 700x25c
INNER TUBES Standard presta valve
SADDLE Body Geometry Riva Road Gel, 143mm
SEATPOST Specialized Sport, alloy, 2-bolt, 27.2mm
SEAT BINDERAlloy, 31.8mm
EQUIPPED
NOTES Chainstay protector, derailleur hanger, clear coat, owner's manual
http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/07/2014-Specialized-Allez-Comp-Smartweld-M5-alloy-road-bike01.jpg
SPECS:
FRAME Specialized E5 Premium Aluminum w/ Smartweld technology, fully-manipulated tubing w/ smooth welds, 1-3/8" lower bearing, OSBB
SWAT
REAR SHOCK
FORK Specialized Tarmac, FACT carbon full monocoque, carbon steerer/crown for 1-3/8" lower bearing
HEADSET1-1/8" upper and 1-3/8" lower Cr-Mo cartridge bearings integrated w/ headset, 8mm cone spacer, w/ 20mm of carbon spacers
STEMSpecialized Elite-Set, 3D forged alloy, 4-position adjustable, 4-bolt, 31.8mm clamp
HANDLEBARS Specialized Comp, shallow bend
TAPE Specialized S-Wrap, w/ bar shapers
FRONT BRAKE AXIS DC 2.0
REAR BRAKE AXIS DC 2.0
BRAKE LEVERS Shimano Tiagra
FRONT DERAILLEUR Shimano Tiagra
REAR DERAILLEUR Shimano Tiagra, 10-speed
SHIFT LEVERS Shimano Tiagra STI
CASSETTE Shimano Tiagra, 10-speed, 12-28
CHAINKMC X10
CRANKSETFSA Gossamer, 10-speed compact, alloy rings
CHAINRINGS 50/34
BOTTOM BRACKET FSA, BB30
PEDALS Nylon flat test ride, loose ball, w/ reflectors
FRONT WHEELAXIS 1.0
REAR WHEELAXIS 1.0
RIMS
FRONT HUB
REAR HUB
SPOKES
FRONT TIRE Specialized Espoir Folding, 60TPI, aramid bead, double BlackBelt protection, 700x25c
REAR TIRE Specialized Espoir Folding, 60TPI, aramid bead, double BlackBelt protection, 700x25c
INNER TUBES Standard presta valve
SADDLE Body Geometry Riva Road Gel, 143mm
SEATPOST Specialized Sport, alloy, 2-bolt, 27.2mm
SEAT BINDERAlloy, 31.8mm
EQUIPPED
NOTES Chainstay protector, derailleur hanger, clear coat, owner's manual