Scudo Sports

SPD Pedal'a Alışma Süreci

Oğuz Kara

Aktif Üye
Tepki
174
Arkadaşlar yeni spd pedal ve ayakkabımı aldım.Alışması biraz zor.Alışmak için bildiğiniz incelikler var ise burda paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim.

Saygılar.

Scudo
Tarık Bey gerekli açıklamaları yapmış ama ufak bir ekleme. spd pedal üzerindeki vidaları gevşek bırakınca titreşimden düşebiliyor. Arkadaşlarımdan biri bu vidaları kaybetti. Ben düşme süresince :) alışma sürecide diyebilirsin, bu vidaları söktüm. vida yok diye çok kolay çıkacağını düşünme kendini yerde bulabilirsin :)

iyi alışmalar.

Arkadaşlar bugün Beşiktaş'a gittim.Güzel bir deneyim oldu benim için :).Herhangi bir kaza yaşamadım dediklerinizi uyguladım gayet işe yaradı.Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Bu arada evet vidalardan 2 tanesi düşmüş :)

söylemiştimmmmm :) düşer diye

diğerlerini kaybetmeden bir civatacıya gidip benzerinden bulabilirsin.

kolay gelsin

Pedalın modeli M505. Vida düştü arkadaşım bende bilmiyorum nasıl olduğunu :)

shimano 520 ve yukarı serılerde o sorunu yok etmiş durumda vidanın düşmesi imkansız. tavsiye meselesıne de gelınce ılk gun düşmedim diye sevınme ben 3 uncu gun düşmüştüm herşey istediğin gibi giderse sorun yok düşmeden gidersin ama benim başıma gelen gibi önüne aniden otobüs yolcu ındırmek ıcın kırarsa yapacak cok şey kalmıyor tek tavsiyem panik yapma bir adım ileriyi düşün zaten cok kısa bır zamanda alışıyorsun

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Kara
Ben spd pedala alışmak için bir elimle duvarı tuttum diğer elim gidonda fren sıkılı sabit durarak saatlerce çıkardım taktım sonra trafiğe çıktım yolda çıkarıp taktım rahat oldu alışması birde kırmızı ışıkta düşmemek için gidona yazı yazılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
Geri