Scudo Sports

spd pedal kal vidaları yardım

Tepki
14
İsim
Mehmet
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var gecen hafta yol spd ayakkabımın kal vidasının birisi düşmüş bunu nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Mersin ve çevresi elinde olan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim :)

Scudo
@mehmet yüksel
Ben de kaybetmiştim, gerçi arkadaşımdan aldım ama yurtdışında satılıyor araştırmıştım.

@mehmet yüksel tek olarak satılacağını sanmam e bay den uygun fiyata kal alabilirsin

Bu pazara kadar bulmam lazım elinde fazla olan varsa çok iyi olurdu

Benim MTB kallerinde standart, her nalburda bulunabilecek metrik civatalar var. Boya ve fırça satanlardan daha büyükçe nalburlara, özellikle sanayi sitesinde bulunanlara bakarsanız mutlaka bulursunuz. Civarda varsa Bauhaus gibi yerler de olur.

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
Mtb kali değil işte yol kali :(

@mehmet yüksel Demek istedim ki, bu standart bir civataysa o da olabilir. Diğer tekini alıp sanayideki nalbura bakmakta yarar var, bir çözüm üretilebilir.

spd ayakkabı alan mersindeki arkadaşları bulabilrisin genelde kutudan fazla vide çıkıyor. bide bisikletçilere sor .
olmadı diğer vidayı çıkar onun aynısından bulabilirsin.

Yarın decathlondan bir tanıdığa gidicem inş. Orda bulurum pazara kadar lazım çünkü internette buldum kargosu falan uzun iş sürecek ... :(

Geri