Scudo Sports

sonunda bende aldım, merida xc 500-d :)(yorumlarınızı bekliyorum)

josier

Üye
Tepki
8
arkadaslar cok kararsız kaldım,cok düsündüm sonunda bunu aldım,umarım doğru bi karar vermisimdir,bütce olarak biraz zorladı inşallah değer,yanlız tabi kondüsyon zayıf uzun bi tura cıkabilecek durumda değilim ama zamanla iyi duruma gelmek istiyorum,suan bisiklete bincegim kimse yok yanlız takılıyorum,eger öyle cok uzun turlara cıkmadan kısa mesafelerde ankarada beraber pedallayacak arkadaslar varsa lütfen bana haber versinler,ben ankara sitelerdeyim.

bisikletin özellikleri

Kadro MATTS TFS-Pro-Disc 16

Maşa SR XCM-H-D-LO 80 Lockout

Fren Shimano M485 180 Hydraulic

Zincir Shimano CN-HG53

Aynakol Shimano M442 octa 44A-32-22

Ön Vites Shimano Deore 34.9 T-Swing

Arka Vites Shimano XT Top Normal

Arka Dişli Shimano CS-HG50-9 11-32

Gidon XM Comp CEN 31.8 Flat 600

Boğaz XM Comp OS CEN 7

Ön Göbek Shimano M495 centerlock

Arka Göbek Shimano M495 centerlock

Pedal XC Alloy

Jant Alex DP17 Disc Black

Sele TFS mat

Sele Borusu XM Speed SB20 31.6

Vites Kolu Shimano Deore rapidfire

Lastik MERIDA RACE 2.1

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
oooooo hocam Ankara liyiz Ankaliyiz biz bisiklet severlerle Kankayiz :)
Imzama bir bakabilirseniz grubuzda mevcuttur ,merida ve sizi aramizda gormekten onur duyariz :D
evt bu yaza meridalar damgasini vurdu diyebiliriz,cok hos bir bisiklet ,insallah altinizda paralansin,catir catir kullanin :)

Çok iyi bir seçim yapmışsınız kadrosuyla üzerindeki donanımıyla yalnız bu bisikletin tek kötü yanı maşası , park ayağı iptali ,jantlarındaki sarı reflektörler ve ruble ile jant arasındaki plastik korumayı çıkartabilirseniz daha estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz benim şahsi fikirlerim.

Kazasız belasız kullanmanız ümidiyle.

• Beğen
Tepkiler: josier
hayırlı olsun artık bol pedallı geazilerinizi meridanızla bekliyoruzz

• Beğen
Tepkiler: josier
hayırlı olsun bisikletı nerden aldığınız sorabılırmıyım??

arkladaşlar sağolun içim ratladı ya :) murty; en kısa zamanda sizinle iletişime geçerim,msn ekleyim seni ordan haberleşiriz..
bianchimania; tavsiyelerin için sağol,ama o ayaklığı zorla hediye ettirdim alıken işime çok yarıyo,diğer söylediklerini çıkartcam :))
andy; bisikleti erdoğanlar bisikletten aldım,ordan mehmete de bu secimde yaptığı yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim..
diğer yorumlarını paylaşan arkadaslarada çok çok teşekkür ederim,isteyen herkesle iletişim kurarım..
m_ozdeyer@hotmail.com 0505 657 10 93
herkese iyi pedallar..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@bianchimania
203mm lik rotor olsaydı işte tehlike burada herhalde arkadaşımız 180mmlik rotor kullanıyor.
xcm fena maşa değilki donanıma göre güzel maşa hemde sağlam maşa ama fren sistemi hidrolikse 203mm lik rotoru taşıyamaz zamanla maşa kırılabilir veya firen ayak kulağı kopabilir;eğerki xcr maşa olsaydı 203mm rotora dahi fazlasıyla yeterdi maşayı değilde rotoru değiştirmeniz yeterlidir;eğerki fren sistemi hidrolik değilse o maşa 203mmlik rotora bile fazlasıyla dayanır,arkadaşımız xcm maşayı gönül rahatlığıyla kullanabilir hemde çook uzun zaman bu maşayı küçümsemeyin gerçekten sağlam bir maşa :ayrıca bisiklet çok güzel olmuş kazasız sürüşler dilerim

@deniz çelik

Bisiklet çok güzel olmuş demeniz bir kere yanlış bisiklet zaten bu toplama değil , üzerindeki ön rotor 180 mm lik avid juice marka frenlere sahip ve hidrolik, 1 ay bu modeli kullandım kadro açıları vites herşeyi 4-4 lük, maşası biraz basit kalıyor bu modelde hepsi bu kullanan arkadaşım zamanla anlayacak zaten,yani kısaca maşayı kötülediğimiz falan yok !

Bu arada sizin överek bahsettiğiniz suntour xcr maşada 2500 kg yakın bir ağırlığı var ve o kadar iyi bir maşa değil !

Bisikletini 40 gr daha hafifletmek için 300-400 dolar para bayılan arkadaşlara nispet olsun diye mi şu ayak desteğini sökmüyor sunuz ? :D Bunun kullanımıma gerçekten anlam veremiyorum, üzerinden indiğinde biyere dayarsın yada olmadı yere yatırırsın nolcak, 1kg fazladan ağırlığı taşıdığına değer mi ?

@raven1442

valla 40 gr hafifletmek için 400 dolar veren birine sadece parası cok gelmiş harcayacak yer arıyo heralde diyebilirim... 40 gr dediğin nedir ya??

Bisiskletin çok güzel, güle güle kullan. Ankara'da pek çok bisikletçi var ama genelde bireysel sürüş yapılıyor malesef. Anka grubu olarak hep beraber birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
bu bisiklet satılıktır, alındığı gibi tertemiz duruyor hiç binilmedi.

hayırlı olsun kardeş rabbin güzel günlerde kullanman temennisiyle...

Geri