Scudo Sports

Son Tercihler

ufuk_

Daimi Üye
Tepki
95
Arkadaşlar artık bir bisiklet almayı düşünüyorum ve iyice bu işin sonuna yaklaştım bitirmek istiyorum.Gözüm Salcanonun 09 serilerinden Ng 303 SD de idi ama Sedonanında yeni bisikletlerini görünce sizlerinde bir fikirlerinizi almak istedim.
İşte sorularım:

1-Sedona 09 761 in fiyatı nedir?
2-Sedona 761 mi yoksa Salcano Ng 303 SD mi? (Değerlendirmelerinizi fiyat, performans, şekil şemal olarak da yaparsanız memnun kalırım.)

Yorumlarını paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.

Scudo
sedona 761 fiyatı: Piyasa fiyatı: 1,100 TL
sedonanın parçaları:
kadro:761
gidon:amoeba vitra
vites ayna kolu ruble fren kolu arka hazne vites kolunun markaları:shimano deore
boğaz ve sele borusu ise:amoeba vitra
furş takımı:aheadset
maşa:sountour XCR
lastik:Schwalbe Little Albert
pedal:wellgo
sele:Velo VL-1200
Jant:Alex Rims AC-19
BuDa ReSmi:
http://kackarbisiklet.com/upload/picture/761....jpg
ben sedona yı öneririm fakat fiyatı Salcano NG 303 SD den daha pahalı!
Salcano 09 serisinin bisikletleri de çok güzel:D

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
Arkadaş daha bugün görücüye çıkan 2009 Sedona'lardan bahsediyor ve ilk konuyu da açmış bulunuyorsunuz 2009 yerli karşılaştırmalarıyla ilgili. :)
Sedonaların fiyatları daha belli değil.Zaten satışa çıkmaları 2 haftayı bulur heralde.

• Beğen
peki fiyatı Ng303 ten pahalı olabilir mi ? Birde yukarıdaki 2. Sorum hala geçerlidir :)

peki fiyatı Ng303 ten pahalı olabilir mi ? Birde yukarıdaki 2. Sorum hala geçerlidir :)

Fiyatı tabiki Salcano ng303 den pahalı olacak.2 si birbirinden çok farklı donanımlarda olduğundan bir fark oluşuyor maaliyetinde ve bu da fiyatına yansıyacaktır.

• Beğen
Tepkiler: tugche ve ufuk_
Ben bu donanım işinden pek anlamamda bu 2009 serisi 761 in parçaları, Salcano Ng 303 Sd den dahamı iyi ve kalitelidir??

salcano ng 303 sd almayı düşünüyorum..cardfinansa 8 ay vade farksız ödeme alıyorlar..önerim salcano ng 303 sd dir..

2009 sedona ile salcano ng 303 sd birbirinden tamamen farklı bisikletler
salcano 24 vitesli shımano acera vites sistemine sahip ve şasesi 761 e göre çok daha düşük seviyede.
sedona 761 havalı epicon maşa var ng 303 te ise yaylı maşa kullanılmış
kısacası 761 ng303 ten çok daha üstün özelliklere sahip bir bisiklet ve fiyat olarakta salcanodan çok daha pahalı takribi 1100 $
ng303 disc frenleri hesaba katmazsak sedona 741 ile donanım olarak birbirine daha yakın modeller.

• Beğen
(link)
salcano 255 srd nasıl bir bisiklet..önerilerinizi bekliyorum..

Geri