Scudo Sports

Slm Arkadaşlar bisiklet Alıcam Lütfen bi beş Dk.nızı ayırın

Tepki
78
Bisiklet
Giant
arkadaşlar almak istediğim bisiklet

CARRARO 420 GRUNGE DISK 24V

(link)

Bi bakarsanız çok sevirim bakın benmim için sizin yorumlarınız önemlidir ....

Scudo
Değerli kardeşim, bu bisikletin kadro alüminyum değil ve jantlar düz, çift kat değil!

Bu paraya insanlar forumda alüminyum kadro, çift kat jant vs... özellikli bisiklet alıyorlar. Aşağıdaki bisikletin özelliklerine bak üstelik piyasada 450-500 lira.
(link)

Disk frenleri mekanik.Disk frenli bisiklet alacaksanız hidrolik olanlarından alınız.Ayrıca fiyatına göre biraz ağır sanki

@adilcan adısanoğlu

Adilcan bey sanırım yol bisikleti mi mtb mi alcağınıza henüz karar vermemişsiniz.İlk önce ona karar verir.Nerede kullanacaksınız? Daha sonra bütçe belirtip yazarsınız forumseverler size yardımcı olacaktır.

bencede önce hangi türü alacağınıza karar verin bütçenizi seçin ve kafanızda 3-4 model belirleyin sonra konu açın.

bakın en güzel bisiklet bana bu geldi çünkü: Yol bisikleti sadece yola gelir
Mtb: Yol-Dağ
2. Benim bildiğim Carraro İyi bir marka Dünya markaları arsında benim bütçem 700-1000 tl dir 500£-350£

Kron xc1000, salcano ng303 srd gibi ürünler işiniz görür ;)

bütçeni az daha zorlayarak salcano ng255 alabilirsin ve pişman olmazsın üzerinde sram set var hidrolik disk fren yanlış hatırlamıyorsan kendi sitesinde 1200 tl idi.Artık bütün markalar sağlam ve hafif kadrolar üretiyorlar önemli olan üzerindeki setler ve diğer parçalar.Arkadaşlarında dediği gibi 3-4 model belirleyip onları araştırarark eleyebilirsin.Alacağın biisiklet şimdiden hayırlı olsun bol pedallamalar:)

bütçeni az daha zorlayarak salcano ng255 alabilirsin ve pişman olmazsın üzerinde sram set var hidrolik disk fren yanlış hatırlamıyorsan kendi sitesinde 1200 tl idi.Artık bütün markalar sağlam ve hafif kadrolar üretiyorlar önemli olan üzerindeki setler ve diğer parçalar.Arkadaşlarında dediği gibi 3-4 model belirleyip onları araştırarark eleyebilirsin.Alacağın biisiklet şimdiden hayırlı olsun bol pedallamalar:)

@adilcan adısanoğlu

Carraro dünyanın en iyi markalarından olmasa bile iyi bir marka, ancak sizin almayı düşündüğünüz model Carraro'nun en düşük modellerinden. Eğer 1000 TL'ye kadar çıkabiliyorsanız ve aklınızdaki marka Carraro ise ben size aşağıdaki modeli öneririm. Nakit para ve pazarlıkla 1000 TL'ye alabilirsiniz bu bisikleti.

(link)

@Gokalp Gokmenler

carraronun bu bisikleti 15 kg a yakın neden bu kadar ağır bisikletler üretiyorsa :boese157:

Geri