Scudo Sports

Sj4000 2pcs

Tepki
13
merhaba bu kameradan almak istiyorum birkaç tane konu var ama oradaki linkdeki fiyatlar 80-100 dolar arası.

Ben 107.35 dolara 2tane kamera 2 tanesinin aksesuarları 2 tane 32gb hafıza kartı buldum
(link)

Diğerlerinden ucuz olması düşündürdü beni sizce burdan alsammı?

Scudo
Verdiğiniz link 2 kamera değil; kamera + hafıza kartından oluşan 2 parçalık set. 107 dolar 75€'luk gümrük muafiyetini aşıyor...

Madem konu açıldı SJ4000 kullananlara bir sorum olacak. Cihaz beraberinde remote control(uzaktan kumanda) ile beraber geliyor mu? Bir de monopod var mı? Eğer kutusundan çıkmıyorsa ayrıyetten sahip olabiliyor muyuz?

@Mustafa T. Erhan

Ben de bu kamerayı sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştı.

Remote control cihazı yok, zaten paket içeriğinde de belirtilmiyor.

Monopod yok, bu da paket içeriğinde yer almıyor zaten.

Onun haricinde, gidona ve kaska sabitlemek için (kask için iki çeşit olmak üzere) aparatlar var kutu içeriğinde. Diğer bazı aparatlar da var ama bisikletliler olarak bizleri pek ilgilendirmiyor, o yüzden saymıyorum.

Bu arada başlığı açan arkadaş: İçerisinde hafıza kartı da çıkmıyor bu arada. Yukarıdaki üründeki hafıza kartı gerçekte kaç GB'dır, kalitesi nedir, iyice araştırmadan almayın derim. İlla hafıza kartı alacaksanız ayrı sipariş verin. Zaten bu haliyle, gümrük limitini de aşıyor. Vergi ödemek zorunda kalırsınız (%20 vergi, yani yaklaşık 40 TL eder).

@Birhan K.

Birhan bey şöyle bir cihazın ve aksesuarların fotoğraflarını gösteren fotoğraflar koysanız ne güzel olur. Ayrıca paketleme işlemi nasıl sonuçta kaç bin km ötelerden geliyor. İyice paketlemişler mi? Bende almayı düşünüyorum. Sizin aldığınız yerden alabilirim. Sahi siz kaça aldınız? ne kadar zamanda geldi? Biraz fazla oldu kusura bakmayın :D ha bir de unutmadan remote control cihazı uyumu gibi birşey var mı? Monopod alınıp takılabiliniyor mu?

Bugün aleti teslim aldıktan sonra Florya sahilinde otururken aparatları önüme serip fotoğrafını çekmiştim topluca. Ama bence netten baksanız daha iyi. Çünkü birebir aynı aparatlar kutunun içerisinde geliyor. Yine de ben fotoğrafları eklerim birazdan. Şu linkten inceleyebilir ve satın alabilirsiniz: (link)

Ben bu satıcıdan sipariş ettim. Sorunsuz ulaştı elime. Siparişi 17 Nisan'da vermiştim. 12. gün elimde oldu yani. Paketleme falan da gayet iyiydi, baya kalın bir paket yapmışlar köpüklerle. O yüzden bu satıcıyı tavsiye edebilirim size.

Monopod takabilirsiniz. İçerisindeki bir aparatta monopod için vida deliği var. Remote control olayını bilmiyorum.

Geri