Melikaby
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Melik
Evet arkadaşlar, hepimizin çocukluk yıllarında bir bisikleti vardı ve bisiklet ile tanışmamız bu yıllarda başlamıştı. Ancak bir süre sonra bisiklet ile olan bağlarımız kopmaya başladı ve çoğumuz bisikletten uzaklaşmıştı. İşte benim bu konuyu açmamdaki amaçta bu, uzun bir aradan sonra sizi tekrar bisiklete bağlayan şey neydi ?
İlk olarak ben anlatmak istiyorum
Yukarıda da anlattığım gibi bisiklete çocukluk yıllarında başlamıştım ve bir süre sonra bisikletten uzaklaşmıştım. Tekrar bisiklete başlamam ise Üniversite de oldu. İnternette dolaşırken bir bisiklet videosu izlemiştim. İşte olayın kopma noktası burada başlamıştı
sürekli bisiklet videoları izler hale gelmiştim ve bisikletlerle ilgilili yoğun bir araştırma yapmaya başlamıştım. Tabi bunu yakın bir arkadaşım ile beraber yapıyorduk. İlk başlarda bisiklet kiralayarak başlamıştık ve harçlığımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaya başlamıştık
sonunda bir bisiklet almanın vakti geldiğini ikimizde anlamıştık aslında... Araya yaz tatili girmişti ve bu tatilde ben çalışmıştım para biriktirmiştim. Sonunda biriktirdiğim para ile bir bisiklet sahibi oldum ve aranıza katıldım.
Evet arkadaşlar benim hikayem bu
sizlerin de hikayelerinizi merak ediyorum.
İlk olarak ben anlatmak istiyorum
Evet arkadaşlar benim hikayem bu