Scudo Sports

sizce hangisi olmalı

ergin

Forum Demirbaşı
Tepki
56
woodman göbek jant frenimi daha avantajlı olur yoksa xtr göbek avid hidrolik disk mi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Scudo
XTR göbek Avid hidrolik disk. ama hangi model avid?

avid juicy seven olucak ama woodman karbon göbeklerin akışı daha iyi gibi sizce göbek akışı olarak hangisi daha iyi

Woodmanlarında kışı iyi ayrıca bakımlarıda kolay... Ama xtr göbekleri uzun süre bakım istemeden kullanabilir disk uyumlu modelini hem disk hemde v-fren olak kullanabilirsiniz.... Ben 2007 XTR kullanıyorum gayet memnunum frenlerimde Avid Ultimate... disk yapacaksan sanada tavsiye ederim...

tavsiyen için teşşekkürler kararımı büyük ölçüde etkiledide abi yavaş ya hızına yetişemiyorum kendimi msn de yazışıyormuşum gibi hissettim valla:D

Hehehehe bütün gün forumda olunca öle yazıyorum hemen... Malum okul tatilde gündüz antreman gecede forum...

valla süpersin abi birine yorum yazana kadar diğerine cevap geliyo ah bide sizlerle daha iyi tanışmanın bi fırsatını bulsam ne güzel olucakta işten fırsat olmuyor o da olur zamanla inş

Topla bisikletini gel ormana tanışalım....

bi boru ile kelepçe bulsam toplıcamda yok kimse satmıyor bide furş takımı lazım:D

Furç takımı Cane Creek al seninkine integrated oluyo 92 gr mı ne 24€ galiba... sorunsuz kullanırsın... en üst modeli tabi Türkiyedeki...

peki bu furş takımlarının renkleri oluyor çok süper bir görünümü oluyor bulabilirmiyim onlardan

Valla senin kadroya olanlar hep siyah... Yani senin kadroya olmuyor o renkli olanlar...

olsun sağlık olsun bisikleti bi ayağa kaldırıyım hayırlısıylada gerisi problem değil renkli renksiz farketmez zaten kadroda siyah :D

bahsettiğin furş takımı çok hoşuma gitti nerden bulabirim heryerde varmıdır

bu arada size iyi geceler ben uyumaya giderim yarın iş var erken kalkacam gerçekten forum bağımlısı oldum ne işim var benim bu saatte forumda nasıl kalkıcam yarın yaw:D

Kron satan yerlere sorabilirsin...

Geri