Hamit E.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 349
- Bisiklet
- Mosso
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 senedir Allaha emanet bisiklet sürüyorum. şidmiye kadar lastik yada başka bir sorunla karşılaşmadım. ancak karşılaşmayacağım anlamına gelmiyor. kendime yavaştan sökme takma lastik değiştirme için ve sele altı çantamda taşıyabileceğim alet kitleri yada ekipmanları arayışındayım.
birkaç farklı modele rastladım. isviçre çakısı gibi olan 2 model buldum. birinde jantları kadrodan sökmemiz için gerekli olan anahtar uçları, alyan lokma ve tornavidalar var. diğer modelde ise anahtar ucu yerine zincir sökme aparatı alyan ve tornavidalar var. buyrun resimler aşağıda
bahsettiğim 1 nolu alet takımı
(link)
bahsettiğim 2 nolu alet takımı
(link)
birde ingiliz anahtarı tarzında üzerinde 10-14 delik bulunduran aletler var.
(link) (link)
düşündüğümde aklıma yatan zincir sökebilen alet kitini alıp yukarıdaki çok delikli anahtarı almak daha mantıklı geliyor. bu noktada tecrübeli arkadaşların önerileri benim için çok çok yardımcı olacak.
birkaç farklı modele rastladım. isviçre çakısı gibi olan 2 model buldum. birinde jantları kadrodan sökmemiz için gerekli olan anahtar uçları, alyan lokma ve tornavidalar var. diğer modelde ise anahtar ucu yerine zincir sökme aparatı alyan ve tornavidalar var. buyrun resimler aşağıda
bahsettiğim 1 nolu alet takımı
(link)
bahsettiğim 2 nolu alet takımı
(link)
birde ingiliz anahtarı tarzında üzerinde 10-14 delik bulunduran aletler var.
(link) (link)
düşündüğümde aklıma yatan zincir sökebilen alet kitini alıp yukarıdaki çok delikli anahtarı almak daha mantıklı geliyor. bu noktada tecrübeli arkadaşların önerileri benim için çok çok yardımcı olacak.