Hiç elleyip bozma bunu bi tane kız kadrosu bul arka üst çatalları kes asağı kaynat frenleri kes kaynat genişliğini ayarla kullan bununla uğraşma yani kız kadrosundan yap daha pratik ama sağlam bişey olsun
dostum akcalı sprey boya aldım boyamaya baslıyım dedim sprey asırı sulu cıktı sprey boyadan fazla anlamagımdan olsa gerek boya hep aktı (uzaktan ve yakından) boyayı bitirdim ama pek begenmedim fırın boya yaptırmayı düsünüyorum. gidon+sele+pedal ' ları degistirmeyi düsünüyorum. uygun fiyata satan arkadaslar bana ulassın bisiklet icin fikrinizi alıyım
bence sele yi çıkar ve o selenin çıkıntısı var aadını bilmiyorum kadro üstünde orayaı kes bence triale daha çok benzer ve hafifler gidonu sonradan değiştirirsin zaten
turgay seni gercekden tebrik ediyorum bu haldeki kadroyu imkanlarınla bu hale getirmissin yani gercekden kendi basına birseyler yapmıssı ve hoş olmus benim sana tavsiyem seleyi cıkart lastikleri değiştir maşanı parlak turuncuya boyat kadronu bastan zımparalat oto boyacısında fosforlu turuncuya boyat sele yi tutan kelepcenin oldugu yeri kes orayı kaynaka doldur ve düzlestir yani oyle biryer olmasın gidonu değistir
O yamulttugun üst boru bir yerden zıplarsan 1.2 metre kadar emin ol eski haline döner belki kırılı bile bi ara benim bisikletimi çekeyim nasıl olduğunu gör ona göre yapmaya çalış daha iyi olacağından emin olabilirsin
gözükürmü açılar anlaşılırmı bilmem ama bi bak biraz olsada belli olur kadronun yapısı (link) bi bunu bulabildim yeşil Berk Çakır'ın bisikleti diğeri benim...