Üzgünüm Erhan Bey ama sanki pek saglikli sonuc vermeyecek bir anket olmus. Cünkü kesin bir sonuca varip oy kullanabilmek icin her firmayi tecrübe edip aralarindan en iyisini secmek gerekir (ki bu cok göreceli bir kavramdir).
He su olabilirdi, en iyi firma hangisi degil de, siz hangisini tercih ediyorsunuz olsaydi eger soru, o zaman firmalarin pazar paylarina dair bir sonuc alabilirdik belki.
Simdi ben bakiyorum listeye mesela;
Kackar Bisiklet'ten sayisiz yedek parca alisverisim oldu, amortisör bakimlarimi yaptirdim. Memnunum.
Delta Bisiklet'ten sayisiz alisverisim oldu, sponsorum oldular, cok fazla iletisim halindeydik, memnunum.
Yesil Bisiklet'ten de bir cok kez alisverisim oldu, Gürsel Abi'nin güler yüzü yeter bir defa, memnunum.
Bike and Outdoor'dan da bir cok kez alisveris yaptim, hatta yemeklerini yedim

Memnunum.
Erdoganlar Bisiklet'ten, ben Istanbul'da olmama ragmen alisverisim oldu, kadro satin aldim. Cok büyük kolaylik sagladilar, kesinlikle memnunum.
Aktif Pedal'dan bir defa alisverisim oldu, onda da memnun kaldim, Türkiye'de zor bulunan bir parca saglamislardi bana.
Sundu Bisiklet ve E-Bisiklet'ten böyle bir alisverisim olmadi henüz, ileri de insallah.
Simdi ben hangisine oy kullaniyim ki?