ebayusuff
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 375
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Lapierre
Arkadaşlar yıllardır bisiklet kullanmıyorum. 2 bisiklet aldım. biri ghost trekking 1300. Harika akıyor. Çok sevdim. Ancak bu sele mahvediyor. Acaip acıtıyor. Bisiklet sürme zevki bırakmıyor. Biran evvel insem diye bekliyorum. Bu nedir ya? Şayet bu böyleyse kimse bisiklet sürmek istemez, site de bundan bahsedilir. Hem adamlar dünya turuna çıkıyorlar ya. Nasıl yapıyorlar bu işi bu seleler üzerinde? Aklım almıyor. Ben 2 km gidiyorum. Dayanamıyorum. Dünya turu ne demek ya? Hatta Şehirlerarası, şehir içi turlar bile zehir olur. Tamam Brooks sele falan duydum okudum. Satıldığı şehre gidip dokundum. Tahta gibi bi şey. Şeklini alıyormuş rahat oluyormuş falan filan. Ne kadar rahat olacak ki? Uzun turlara çıkanlar mutlaka saatlerce sele üzerinde kalıyorlardır. Yoksa o yollar bitmez. Aklım almıyor bunu, duyduğum acıyı düşününce.
Her neyse.
Bu seleden midir?
Alışık olmadığımdandır da geçer mi?
Yoksa bisiklet sürenler, hele yol bisikleti falan incecik seleler, illa bu acıya katlanmalı ve bunu herkes bildiğinden kimse bunun sözünü etmiyor mu?
Bi çözüm söyleyin arkadaşlar. Ben mi hassasım? Daha önce scott vardı bi ara. Hatırlıyorum uzun süre binersem,
yani mesela 5 10 km yine çok rahatsız ederdi.
Yoksa illa sele yi değiştirmeli mi Brooks la. Değişince çok rahat eder miyim?
Sele de şu

Çok ince bi şey de değil hani. Ghost'un orijinal selesi.
Çözüm önerilirse minnettar olacağım.
Her neyse.
Bu seleden midir?
Alışık olmadığımdandır da geçer mi?
Yoksa bisiklet sürenler, hele yol bisikleti falan incecik seleler, illa bu acıya katlanmalı ve bunu herkes bildiğinden kimse bunun sözünü etmiyor mu?
Bi çözüm söyleyin arkadaşlar. Ben mi hassasım? Daha önce scott vardı bi ara. Hatırlıyorum uzun süre binersem,
yani mesela 5 10 km yine çok rahatsız ederdi.
Yoksa illa sele yi değiştirmeli mi Brooks la. Değişince çok rahat eder miyim?
Sele de şu

Çok ince bi şey de değil hani. Ghost'un orijinal selesi.
Çözüm önerilirse minnettar olacağım.