Scudo Sports

siyah jant daha mı karizmatik.

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
49
İsim
Mustafa
sadece fotoğraflarda görüyorum trek in siyah jantlı modellerini. ve fotoğrafta çok şık duruyor.
v frenli modellerde ise gri kenarlı jantlar var. ama sanırım teller ve diğer kısımları siyahmış yine.
yakından gören arkadaşlar ; sizce siyah jant alınmalı mı? estetiğe önem veririm. yoksa o kadar da farketmiyor mu .
mesela otomobillerde 17 jantlı bir bmw yanında duran aynı kasa am a15 inch janta sahip bir bmw den çok farklı durur. ve aradaki fiyat farkına değer bence.
bisiklettede durum aynı mı?
trek 6500 v fren ve disk fren arasındayım.. disk frenli olan daha güzel görünüyor gibi. fiyat farkı var ama arada baya..

Scudo
bence siyah asil, gizemli, ve agresif bir renktir...tabi yerine ve kullanımına göre

Bende Salcano vardı. Boyasız jantlı, zamanla karardı. Şimdi Kron XC 3000 aldım Siyah jantlı. Siyahta böyle bir sorun yok, fakat oda toz çamur vb'yi daha çok gösteriyor.

@smhcnr

sende bisikleti temiz tut. siyah her zaman toz gösterir.bu sadece kıyafetlerde değil herşeyde geçerli zaten ;)

her zaman siyah :D bnm bisiklette siyah tel ve jant ama fren pabuçlarının değdiği yer gri görüntü olarak da baya ii duruo (bana göre) karar senin

siyah ve gri kombinasyonuna bayılıyorum
hele arada çok az kırmızıda varsa ferrari gibi geliyo gözüme:D :D

Geri