Scudo Sports

Sırt çsntası - arka ön far ve diğerleri

Tepki
10
Bugün triban 3 aldım sonunda. Matara, pompa, sele altı çanta, yedek iç lastik, plastik levye, alyan takımı aldım. Öne tek ledli şu an gördüğüm kadarıyla iyi aydınlatan bir lamba aldım.

1- Sırt çantası almalıyım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Çok büyük olmasın yalnız 10-13 litre arası yeterli.
2- Arka için aydınlatma almadım henüz. Almalı mıyım? Üzerinde gelen yansıtma(neydi adı) var, yeterli olur mu?
3- ikinci mataraya ihtiyaç olur mu sizce?
4- başka neler almalıyım?

Moderatör başlıktaki hatayı da düzeltirse ne güzel olur :)

Scudo
Hayırlı olsun Onur Bey bu aralar forumda sıkça adı geçen bisikleti almışsınız. Sırt çantası eğer bisikleti sürerken ihtiyacınız olan malzemeleri taşımak için soruyorsanız alın derim. Yol bisikletinin üstü aksesuar bazında çok kalabalık olduğu zaman hoş gözükmüyor bence! Gece sürüşleri yapacaksanız ön ve arka aydınlatma tabiki almalısınız. Hatta bana sorarsanız kask (kask takdığınızı varsayıyorum) arkası flaşör ve ışığı yansıtan reflektörler kullanmalısınız. Bundan kastım ucuz bisikletlerin üstünde geldiği kedi gözü adını verdikleri basit reflektörlerden değil de sırt çantanıza reflektörlü sticker yapıştırabilirsiniz veya reflektörlü yelek giyebilirsiniz. İkinci matara sıkça mola vermiyorsanız ve uzun turlar yapmayacaksanız gereksiz aksi halde ikinci matara kafesi ve matara edinmeniz gerekecek. Eldiven olayını ve tabi KASK olayınıda atlamayın derim..

Eldiven, kask, gözlük, tayt ve forma bunlar daha önce alınmıştı bu yüzden yazmamıştım. Teşekkür ederim..

Bisikletiniz hayırlı olsun,kazasız pedallamalar.
Sırt çantası rahat kullanılabilecek misiniz?Ben pek rahat edemiyorumda çantayla.

• Beğen
Tepkiler: OnurYılmaz
Teşekkür ederim. Kullanırım, daha doğrusu kullanmaya alışmalıyım :) işe gidiş gelişte kullanacağım haftanın 2-3 günü..

Geri