Scudo Sports

Sigma Sport BC 1609 Kablosuz + Kadans Düşünüyorum

@gürsel

ben kimseye iftira etmedim. sadece olayı anlattım. anlattığım olayda da herhangi bir yanlış bilgi var mı yok.

@gürsel

evet 130 TL. evet üzerinde 1609sts+cadence yazıyor. sağdan 3. parça için opsiyonel yazıyor.

@gürsel

ilk planda ben kazıklandığımı düşündüm ve kızgınlıkla yazdım. şimdi düşününce pek doğru olmamış bu yazdıklarım.

@gürsel

"el çabukluğu ile kutuya atma" da hiç hoş olmamış. tamam arkadaş kutuyu attı bir yere ama. ben sizden değil ama arkadaşın kendisinden özür diliyorum. gerçekten üzgünüm :( beni affederse sevinirim.

işin aslını astarını öğrenmeden de yorum yapmışım. bu da bana ders oldu..

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
Scudo
1609 modelini kullanıyorum...estetik açıdan bence mükemmel..daha önce Delphi Blackburn 4.0 kullanıyordum.Bu cihaz blackburn'e göre çok daha zarif..

Kesinlikle kablosuz alın derim..Kablonun fren kablosu ve maşanın çevresinden dolaştırılması görsel olarak benim hiç hoşuma gitmiyor çünkü.Tabi zevk ve bütçe meselesi..

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
ayıp oldu gerçekten de :(

üç kuruşluk şey için. en azından yönetici arkadaşlardan rica ettim o ilk düşünmeden yazdığım mesajları sildirdim.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
@erdem öncel

Gürsel beyin nezaketi, ilgilisi, anlayışlı tutumu karşısında yapman gerekeni anlamana sevindim ve pişmanlığını takdir ediyorum, olayın tatlıya bağlanmasından bende gayet mennun oldum herkese saygılarımla...

Arkadaşar Sigma Sport BC 1609 STS kablosuz km sayacını + kadans (Bu sensörde kablosuz) kitide var 130,50 + 3,50 kargo ile peşin fiyata (kredi kartına tek çekim yaptırdım) internet üzerinden (link) aldım ve bugün taktım.Test için 5 km lik yol yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım şu an için mennunum, uzun turlarımda kullandıktan ve bu alete tam aşina olduktan sonra fikirlerimi yine burada paylaşacağım.

İlk izlenim olarak takma sırasında karşılaştığım güçlükler ise şöyle

Kullanıcın kendisinin takacağı durumlarda takma sırasında yardımcı olacak çizimler çok net açık ve detaylı değil.

Sensörleri ve saati sabitlermenin iki yolu olduğunu birinci yolun paketin içinden çıkan lastiklerle (ki bu lastiklee güvenmeyin mutlaka plastik ince klepçe ile tutturunuz) ikinci yolun ise plastik klepçe ile olduğunu gösteren bir çizim var ama kutu içeriğinde plastik kelepçe yok uzun süre aradım nalburlarda ve hırdavatçılarda.

Kullanım klavuzunda bir çok bölümün türkçe anlatımı yok, neden eksik bırakılmış bir anlam veremedim.Anlatımı olan bölümlerinde çevrisi çok berbat o kadar acemice bir çeviri yapılmış ki baştan savma olduğu çok aşikar buda kullanıcının anlamasını çok ama çok zorlaştırıyor.

Aldığım Sigma Sport BC 1609 STS + Kadans Km saatinden çok ama çok mennumum, yüksek gerilim hatları altında da dahil olmak üzere, pc, cep telefonu yanında bir çok kez test ettim, herhangi bir problemle karşılaşmadım. Km saati arayışı olan arkadaşlara tavsiyem olur.

Geri