Ferhat Köse
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.275
- Bisiklet
- Bisan
Ayın 1 indeki kısa turumuzun dönüşünde sigma 1606 L kilometre saatimi yere düşürdüm ve orta kısmında bir satır yok oldu.Elektronik mezunu olduğum için akşam hemen içini açtım.resim çekmek aklıma gelmedi ama ilk izlenimlerim şöyle.Birincisi Üst kapak çok ince şekilde kaynatılmış azıcık zorlamayla tamamen açıldı yani tekrar toplamak için yapıştırıcı kullanmak şart
ikinci izlenimim.Su geçirmesini engellemek için butonların basma noktalarının etrafına konan conta cok basit bir düzenleme hatta uzun süre kullanımda esneme yapacak şekilde.başkada koruma yok su girmesini önleme açısından.Kıssadan hisse uzun senelerdir merakım olan arızalı her cihazı açma huyumdan dolayı yüzlerce cihaz gördüm kesinlikle şunu söyliyebilirim ki Sigmalar belirli oranda su geçirmezliği olmasına rağmen sıkı bir yağmurda kesinlikle içine su alır.Bu arada benim asıl sorunum olan ekrandaki eksik satır yapılamaz durumda.Ekranın iletici kısmından köşesi çatlamış 3 tane veri yolu iletim sağlamıyor.Ekranda satılan bir şey olmadıgı için bu şekilde kullanmaya devam .Ama bir daha açarsam kesinlikle resimleri ekliyeceğim.