Scudo Sports

Sİgma Bc 1609 STS

HAKAN UZ

Üye
Tepki
24
2 hafta cok güzel çalışan km saatim tekerleğimi söküp tekrar geri takınca km değeri göstermemeye başladı kullananlar varsa yardım edebilirler mi?

Scudo
Ya jantın üzerindeki mıknatısın yeri kaymıştır ki sanmıyorum, maşaya bağlı olan sensöre eliniz çarptıysa o biraz dışarı kaymıştır;) mıknatısı, tekerleği döndürerek sensörün hizasına getirin, aralarında sürtmeyecek kadar bir mesafe kalsa yeter, sensörün üzerinde sigma yazısının hemen üstünde yeşil bir led var;) mıknatıs sensörün önünden geçerlen o led anlık olarak yanar;), yanmıyorsa, yanana kadar sensoru mıknatısa yaklaştırın:) sorun hallolacaktır;)

• Beğen
Tepkiler: HAKAN UZ
arkadaş gayet guzel acıklamıs bırde aklıma gelen olmaz ama yapanı gordum lastıgı degıstırırken jantı ters taktıysan mıknatıs alıcının oldugu tarafta degıl dıger karsı tarafta kalıyor mıknatısın mesafesıne bakarken onada bak ama dedıgım gıbı olduysa buraya yazma güleriz :)

yeni başlık açmamak için buraya yazıyorum.

ben de bisiklet bilgisayarını sıfırlamak istiyorum. çünkü çoğu zaman bisikleti taşıdığım süreler de araya girdi. bu yüzden sıfırlamak istiyorum. aslında kullanım kılavuzunu okudum. burada sıfırlamanın nasıl yapılacağını yazıyor. ama daha önceki değerler yapılan yol vs.. kaybolur mu. ama şu ana kadar yaptığım mesafeyi de kaydetmek istiyorum. tekrar tekerlek çapını falan girmem gerekir mi.

bu arada ufak bir ipucu hafifçe bastırıp sola çevirdiğinizde bisiklet bilgisayarının göstergesi çıkıyor.

teşekkürler.

yorumlar için teşekkürler... Janttaki mıknatıs kaymış sorunu hallettim....

Geri